Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Matka pije už dlouhou dobu cca 10 let
#19805
Matka pije už dlouhou dobu cca 10 let Před 9 rok, 9 měsíce  
Nevím kdy to pití matky přesně začalo, ale asi na tom měl největší vinu otec, který matku neustále ponižuje, nadává, neváží si ji, celkově se často hádali a hádají...atd Moje babička se upila k smrti, nechci aby to potkalo i matku, kterou mám moc rád, ale od doby kdy jsme zjistil, že pije, tak se vztah trochu změnil, na jednu stranu chápu, že to nemá lehké, ale na druhou mě to strašně ubíjí, když vidím, jak se každý den upíjí. Musim na to často myslet. Otec jí párkrát vynadal, když našel prázdné lahve od vína. Ale tím se nic nevyřešilo. Pokračuje dál, ale všechny své povinnosti zatím zvládá. Mamka určitě ví, že o tom vím, ale nikdy jsem se s ní o tom nebavil. Navíc má celkově tristní životosprávu, jí většinou jen nezdravé věci a je obézní. Navíc dělá fyzicky namáhavou práci a poslední dobou má velký neustávající kašel a chrapot. Bojím se aby to nebylo něco vážného. Co by jste poradili?
Anonymní

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#19806
Re: Matka pije už dlouhou dobu cca 10 let Před 9 rok, 9 měsíce  
Sedni si k mamce, chyť jí za ruku, řekni, jak jí máš rád, že víš o jejím pití, že tě to trápí, bojíš se o ní...a ať jde na AA, nebo do léčebny.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter