Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Přítel alkoholik
#23393
Přítel alkoholik Před 9 rok, 4 měsíce  
dobrý den, potřebovala bych nutně radu. Už vážně nevím co dělat. Jsem s přítelem rok a on hodně pije... Je to každý den, někdy obden. Před měsícem byl přítel u psychiatričky,protože to chtěl začít řešit a po první návštěvě se nenapil 3 týdny ale teď zase začal k lékařce pořád chodí. Vím že nepřestane pít ze dne na den po tolika letech pití. Ale chtěla bych mu nějak pomoci. Když nepije tak je hodný pozorný, směje me se ale když se opije tak se jen hádáme je agresivní a ne jednou jsem se ho bála.....děkuji za radu.
Jenny

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23394
Re: Přítel alkoholik Před 9 rok, 4 měsíce  
Ahoj Jenny, není snadné poradit, přítel zřejmě už sám přišel na to, že mu chlast dělá problém nejen ve vztahu, ale i v životě a ve svém zdraví. Chtěl by prožívat to co mu alkohol dával z počátku, ale to už nevrátí nikdy. Vždy už to bude jen horší a horší, to je hrozba i pro tebe.
Pokus se sním znovu otevřeně promluvit, že pokud nepřestane, že ho opustíš. A když bude léčbu brát vážně, bude mít tvou podporu. Je moc dobře, že navštívil psychiatrii, myslím, že by bylo možné domluvit se i s jeho MUDr. a promluvit i s ním, jak se v opilosti chová. Dobré jsou jistě i AA někde u vás. Držím palce a dej vědět pokračování.

Ladislav
ladis
Platinum Boarder
Příspěvky: 884
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter