Když pije trvdý alkohol je vulgární Před 9 rok, 10 měsíce
|
|
Dobrý den,
prosím Vás o radu, jsem v zoufalé situaci. Tento víkend jsem byla s přítelem na oslavě narozenin jeho kamaráda. Všechno probíhala v pohodě do doby než začal pivo kombinovat s panáky. To se pak začal chovat vulgárně, všem nadával, zvlášť mě a to před 40 lidmi, kteří tam s námi seděli. Bylo mi hrozně, byla jsem jako přiražená ke zdi a nezmohla jsem se na nic. Čekala jsem až mi namlátí.(Nikdy v životě na mě nestáhl ruku, jsme spolu přes 5let.)Ale nenamlátil, jen nadával a vylil na mě celý pivo jak rozmachoval rukama ... Jeho kamarádi mi pak řekli, že takhle vyvádí vždycky, když začne pivo kombinovat s tvrdým alkoholem. (já jsem však o tom neměla ani páru). Byla jsem v šoku, neboť když jsme spolu zašli někam do restaurace, nikdy nebyl ke mně agresivní jako v tu sobotu. Proto mne i překvapilo, že se takhle choval vždycky s kamarády. Myslíte si, že mají jeho přátelé na něj vliv, že se takhle nehorázně opije a pak neví co dělá. Protože když včera vystřízlivěl, byl vyděšenej z toho, že s ním chci ukončit vztah. Říkal, že neví, co se tam dělo, že by mi nikdy neublížil .. Že to nedokáže pochopit, proč tak vyváděl a byl agresivní. V jednu chvíli mi ho bylo i líto. Jenže se zkrátka bojím, že se to bude opakovat vždycky, když se napije, vždycky na mě bude řvát přede všemi. Mám mu dát šanci to napravit nebo ho pustit k vodě? Prosím poraďte. děkuji.
|
|
|
|
|
Re: Když pije trvdý alkohol je vulgární Před 9 rok, 10 měsíce
|
|
Ten neštastník neumí chlastat..umí vůbec něco
|
|
michal
|
|
|
|
|
Ahoj Michale, já se spíše bojím okamžiku, kdy na mne vrhne a zmlátí ..
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj..Až to udělá tak zavolej policajty, na záchytce si s nim už poraděj..A až pak přileze střízlivej, už se s nim nebav..Jinou šanci nevidim, nebo se na to vys..t rovnou
|
|
michal
|
|
|
|
|
On bude jen horší, když opravdu nepřestane pít.Dej mu šanci, ať si najde pomoc, AA, psychiatr, antabus....ale jinak skonči tento vztah, protože tě čeká peklo, které si ani nedovedeš zatím představit.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
No toho se chci právě vyvarovat.
|
|
|
|
|
Re: Když pije trvdý alkohol je vulgární Před 9 rok, 9 měsíce
|
|
Pokud Ti můžu poradit,jdi od toho dokud je čas.Neudělej tu samou chybu co já.Také jsem měla....vlastně ještě mám zkušenost s opilcem a agresorem v jednom.Ano,policie Ti pomůže,ale jen v danou chvíli a pak nastane neskutečný kolotoč.Stále dokola chodíš vypovídat,doplňovat výpovědi,také si Tě pozve socialka,pokud jsou v tom zainteresované nezletilé děti,také se o Tebe začne zajímat intervenční centrum-pomoc obětem domácího násilí.prostě opravdu šílený kolotoč!!!No a nakonec Ti připadá,že si vlastně provinilá Ty a on si bezstarostně běhá,k výslechům nechodí,protože si nevyzvedává poštu!!!
No a ty potom zase uvěříš jeho slibům,jak se půjde léčit,jak je mu to tolik líto a že by se nejraději neviděl.Sehraje takovou srdceryvnou scénu,uroní pár slziček....,no a ty mu zase odpustíš a vezmeš ho zase PO TOM VŠEM ZPATKY.
Vydrží to bez alkoholu.....no u nás asi dva týdny!A je to tu zpět!Sice ne v takové míře jako před tím,ale zpátky to je!!No a já se držím opravdu zuby nehty!Sice skřípu zubama,ale mlčím,protože když bych něco namítla,byla bych hned to nejhoší,pes by si ode mě kůrku nevzal.Trpělivě čekám až usne a druhý den se bude omlouvat celému světu.A tak je to u nás stále dokola.
Říkáš si,proč Ti to vůbec píšu?!jak já můžu někomu radit?!
Přes to si Ti dovoluji poradit.Jdi od toho,protože odpustit neznamená v tom automaticky pokračovat.
Drž se,J.
|
|
Jarka
|
|
|
Re: Když pije trvdý alkohol je vulgární Před 9 rok, 9 měsíce
|
|
On totiž někdy ten rozchod pomůže.On si uvědomí, že fakt něco není v pořádku, jde se léčit...pokud Tě má rád, jsi mu milejší, než chlast.
|
|
Liba
|
|
|
|