Dobrý den, nevím kde začít, ale chtěla bych se vám s něčím svěřit.
Je mi 19 let. Od mala si pamatuji, že můj otec má rad pivo. Nikdy to nebyl problém, ještě když jeho prace s pivem souvisela.
Bohužel moje vzpomínka na 4. třídu je jediná. Chodila jsem furt za svým otcem s knížkou, kde bylo ukázáno, co se děje s lidským mozkem při konzumaci alkoholu.
A vždy jsem brecela a prosila at tolik nepije. A asi v te době jsem se za něho začala stydět. Každý večer se rozvalil s pivem u TV. Jeho názory byly špatné. Neměl nikdy problém hodit po mě ovladač nebo po psovi, či si do něj kopnout. Nebo me uhodit tak, ze jsem musela i do nemocnice (narazeniny). Dokonce i když třeba něco hledal a nemohl najít tak nadával na moji mamku, že je pi*a apod. I před mým o 2 roky mladším bratrem. (Mamka nikdy u toho nebyla doma)
Vyměnil práci. Neumí pracovat v kolektivu, kde ted musí. Nikdo ho v práci pro jeho názory (každého urážel) nemá rad.
Později se to začalo stupňovat, jak jeho chlastani, tak i agresivita. Ted každý večer jde bud do hospody nebo chlasta doma. Vždy je hodně opilý. Já mu to vycitam pořad, občas i mamka. Ale spise si myslim, ze se ho boji. Už jsem mu i řekla, ze kamarády nemá, s rodinou se nestyka, v práci ho nemají rádi.. Tak by si mel spise vážit, ze ma nás. Byl v tu dobu opilý.
Dnes třeba vypil par piv a skoro celou tullamore des (0.7). Byl tak opilý, ze neuměl stát na nohou.
A agresivita se zvyšuje. Bojím se, ze jak odejdu a i bracha tak si bude vše vybíjet na mamce.
( to už mu říká i ona, můj otec to neřeší.
Dale myslím si, ze ma i milenku nebo aspoň na psaní. Kdo ví..
Je mi to hrozne líto. Stále brecim, uzaviram se do sebe.
Já nevím, co dal.