Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Přítel je alkoholik, nechce se léčit.
*
#2671
Přítel je alkoholik, nechce se léčit. Před 13 rok, 3 měsíce  
Jsem už bezradná, přítel 32 let je alkoholik. Vydrží nepít tak max tři dny, potom přijdu z práce a opět se opil, lže, že nic nepil a přitom je opilej. Druhý den pití přiznává a slibuje, že už nebude pít. Vyhrožuji mu rozchodem, toho se bojí, ale i tak to nevydrží. O léčbě nechce ani slyšet a vždy tvrdí, že problém nemá a když nějaký uzná tak že pije proto, že nemá práci a je z toho smutný. Nechci o něj přijít, ale co s tím? Dnes se opil, řekla jsem mu, aby si sbalil věci a šel, vyhodila jsem ho, volá, prosí...nechápe prý proč. Není agresivní, ale alkoholik je určitě. Jak ho donutit k léčbě????
Simona

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#2676
Re: Přítel je alkoholik, nechce se léčit. Před 13 rok, 3 měsíce  
Donutit-ne.Musí chtít sám se sebou něco dělat, přiznat si, že má problém.Vydržte, neberte ho zpět k sobě.Nezavírejte oči, bude jen horší, víc pít, není s ním žádná budoucnost.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#2680
Re: Přítel je alkoholik, nechce se léčit. Před 13 rok, 3 měsíce  
Je mi to jasné, že musí chtít sám, ale on si prostě nepřizná, že má problém, vím, že ho nemůžu vzít zpět, protože se to bude opakovat pořád dokola....ale i když s ním nebudu, nechci, aby dopadl špatně a to on dopadne, když mu někdo nepomůže.
Simona

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#3481
Re: Přítel je alkoholik, nechce se léčit. Před 13 rok  
text uživatele byl smazán administrátorem webu
Táňa

Poslední úprava: 04/03/2011 00:41 Provedl: zbynek.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#3524
Re: Přítel je alkoholik, nechce se léčit. Před 13 rok  
Mám přítele, který neustále tvrdí, že není alkoholik, ale pravda je jiná.....Jde např. ve 13hod. odpoledne na tzv. pivko, jen vyjímečně, a přijde druhý den ráno ve 2.......promarní čas, peníze, hlavně s kámošema....že....ty ho nechají klidně padnout...Trvá to už delší dobu v kuse,,,ještě navíc bere Rivotril....pak se druhý den léčí alkoholem, poslední dobou má jen dluhy, leží, dívá se na tv, teď je na neschopence a moc nechce nic řešit. Dnes mi napsal, že si chce vzít život, jsem z toho úplně na mrtvici, jsem momentálně ve svém bydlišti a ne u něj. Stále chce, abych přijela, už se mi stalo že jsem přijela a on vůbec nebyl doma, ale chlastat. Nemám peníze, které jsem mimochodem do něj investovala, aby se všechno dalo do pořádku. Podle mého rezignoval a už ho nic nebaví...Je mi z toho nanic. Měl by jít do léčebny, nebo někam, kde už byl 2X, ale ono donutit někoho jen tak nejde. Jsem z toho nešťastná a přesto ho moc miluji a nechci, aby vše špatně dopadlo. Markéta
Markéta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter