Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Přítel je alkoholik, nechce se léčit.
*
Přítel je alkoholik, nechce se léčit. Před 14 rok, 1 měsíc  
Jsem už bezradná, přítel 32 let je alkoholik. Vydrží nepít tak max tři dny, potom přijdu z práce a opět se opil, lže, že nic nepil a přitom je opilej. Druhý den pití přiznává a slibuje, že už nebude pít. Vyhrožuji mu rozchodem, toho se bojí, ale i tak to nevydrží. O léčbě nechce ani slyšet a vždy tvrdí, že problém nemá a když nějaký uzná tak že pije proto, že nemá práci a je z toho smutný. Nechci o něj přijít, ale co s tím? Dnes se opil, řekla jsem mu, aby si sbalil věci a šel, vyhodila jsem ho, volá, prosí...nechápe prý proč. Není agresivní, ale alkoholik je určitě. Jak ho donutit k léčbě????
Simona

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Přítel je alkoholik, nechce se léčit. Před 14 rok, 1 měsíc  
Donutit-ne.Musí chtít sám se sebou něco dělat, přiznat si, že má problém.Vydržte, neberte ho zpět k sobě.Nezavírejte oči, bude jen horší, víc pít, není s ním žádná budoucnost.
Liba

Re: Přítel je alkoholik, nechce se léčit. Před 14 rok, 1 měsíc  
Je mi to jasné, že musí chtít sám, ale on si prostě nepřizná, že má problém, vím, že ho nemůžu vzít zpět, protože se to bude opakovat pořád dokola....ale i když s ním nebudu, nechci, aby dopadl špatně a to on dopadne, když mu někdo nepomůže.
Simona

Re: Přítel je alkoholik, nechce se léčit. Před 13 rok, 11 měsíce  
text uživatele byl smazán administrátorem webu
Táňa

Poslední úprava: 04/03/2011 00:41 Provedl: zbynek.

Re: Přítel je alkoholik, nechce se léčit. Před 13 rok, 11 měsíce  
Mám přítele, který neustále tvrdí, že není alkoholik, ale pravda je jiná.....Jde např. ve 13hod. odpoledne na tzv. pivko, jen vyjímečně, a přijde druhý den ráno ve 2.......promarní čas, peníze, hlavně s kámošema....že....ty ho nechají klidně padnout...Trvá to už delší dobu v kuse,,,ještě navíc bere Rivotril....pak se druhý den léčí alkoholem, poslední dobou má jen dluhy, leží, dívá se na tv, teď je na neschopence a moc nechce nic řešit. Dnes mi napsal, že si chce vzít život, jsem z toho úplně na mrtvici, jsem momentálně ve svém bydlišti a ne u něj. Stále chce, abych přijela, už se mi stalo že jsem přijela a on vůbec nebyl doma, ale chlastat. Nemám peníze, které jsem mimochodem do něj investovala, aby se všechno dalo do pořádku. Podle mého rezignoval a už ho nic nebaví...Je mi z toho nanic. Měl by jít do léčebny, nebo někam, kde už byl 2X, ale ono donutit někoho jen tak nejde. Jsem z toho nešťastná a přesto ho moc miluji a nechci, aby vše špatně dopadlo. Markéta
Markéta

Re: Přítel je alkoholik, nechce se léčit. Před 6 měsíce, 2 týdnů  
adicare.cz/jak-donutit-alkoholika-k-lecbe/

Našel jsem tento zajímavý článek, který by se možná někomu mohl hodit.
Chuchto
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 29/07/2024 10:33 Provedl: Chuchto.

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter