Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Může soud přinutit alkoholika k léčbě při rozvodu?
#27760
Může soud přinutit alkoholika k léčbě při rozvodu? Před 8 rok, 11 měsíce  
Dobrý den, je mi 28 let, mám již svojí rodinu, ale bohužel žijeme v jednom domě s rodiči a máma je silná alkoholička. V posledních 3 měsících byla střízlivá tak 3 týdny.. :-/ Byla se již 4x léčit, ale bez větších úspěchů. Nyní je striktně proti léčení. Můj táta je nejlepší chlap na světe, a i přesto všechno ji má moc rád, vždy jí z toho pomohl a podpořil jí. Ale teď už je toho nějak moc... Rozvod sice neplánuje, ale mě by zajímalo, (protože standardní cestou jí do léčebny nedostaneme), jestli pokud by o rozvod požádal, by mohl soud říct, že to je poslední možnost vztah zachránit, ať tam prostě nastoupí. Je to možné??? Mám strach že se táta brzo zhroutí, strašně ho psychicky vysává!! Hrozné je, že to vše vidí a slyší i naše děti.. Ale nemáme bohužel finance na hypotéku, jsem na ÚP po mateřské... Napište mi prosím, zda s tím soudem máte nějaké zkušenosti, nebo kde bych to případně mohla zjistit? Děkuji moc za rychlou reakci. J.
Jiřka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#27761
Re: Může soud přinutit alkoholika k léčbě při rozvodu? Před 8 rok, 11 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#27764
Re: Může soud přinutit alkoholika k léčbě při rozvodu? Před 8 rok, 11 měsíce  
Tím, že ji otec pomáhá , tím ji vlastně podporuje v dalším pití, ona ví, že ji nenechá padnout, to je ta chyba.Máma ví, co dělat, aby přestala pít, nechce přestat-4x na léčení!!!.Využívá vás všechny, a užívá si, bude jen horší.Omezit ji finance, nechat ji ležet, nevšímat si ji, ukázat ji, že i vy na ni kašlete, možná dostane strach, možná přestane.Soudem se nic nevyřeší.Nelitovat ji.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter