Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Táta asi v poslední fázi,co dělat?
Táta asi v poslední fázi,co dělat? Před 2 rok, 8 měsíce  
Ahoj všem, prosím o radu. Táta celý život pije, ale co odešel do důchodu, tak se všechno zhoršilo,začal pít denně už od rána,k tomu 15 Hypnogenůna spaní. Nejdříve u něj vypukla neuropatie, takze sotva došel na WC,ale hlava mu sloužila. Léčbu odmítal.Během posledních 3 týdnů se jeho stav zhoršil natolik, že nedokáže už normálně komunikovat,vyměšuje se pod sebe a když už jde záchod, tak spadne. Je mu teprve 63 let. Dnes jsem mluvila s mojí macechou a poslední 3 dny jenom leží a spí, kdyz je vzhůru, tak kouká do stropu a nereaguje. Prý mu dává vodu injekční strikackou. 3 dny tedy neměl alkohol ani prášky, dle mého by měl být v nemocnici nebo v PL.pry ted kvůli kovidu do nemocnice neprijimaji, je to možné? Prosím poraďte mi,co se dá dělat,bojím se,ze tam bude takto ležet dokud nezemře.
Kateřina Nováková
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 19/01/2021 10:34 Provedl: Stopka.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Táta asi v poslední fázi,co dělat? Před 2 rok, 8 měsíce  
Promiň, ale nevím na co čekáte okamžitě 155....
Michal
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj,

nemocnice samozřejmě berou a takto akutní případy obzvlášť. Zavolejte mu sanitku, nebo ho odvezte do nemocnice. Bez ohledu na to, co říká nebo chce macecha. Pády v tomto stavu jsou bohužel běžné, mohou vést i k vážnému zranění. Pokud se praštil do hlavy a má třeba otok mozku, mohou být příznaky i třeba ochrnutí tváře a podobně. To pak může být podobně akutní stav jako zbytek. Může to být další důvod pro záchranku. Neztrácejte už ani vteřinu.
Michal
Fresh Boarder
graphgraph

Souhlasím s Michalem!
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Děkuju za odpovědi,je to celé divné, přišla mi zpráva, že se probral a komunikuje,do nemocnice prý nechce (měl několik mrtvic a vždycky odešel na revers). Bydlím daleko od nich, ale beru si dovolenou a jedu se podívat, co se tam děje. Vím, že ji nadělal ze života peklo a mám strach, že už nemá úplně zájem mu dál pomáhat. Pokud bude ve stavu,jako jsem popisovala výše, tak ho naložím a odvezu ho sama.
Kateřina Nováková
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Táta asi v poslední fázi,co dělat? Před 11 měsíce  
Muzu se prosim zeptat, jak to dopadlo? Protože můj otec byl na tom úplně stejně. Věk, prubeh, odmítání nejake léčby… my jsme ho do nemocnice odvezli v té chvíli, kdy jenom ležel a cumel do stropu. Teď je tam už dva týdny. Chtějí ho propustit, ale Js nevím, co s nim dal? Diky za odpoved
Michaela
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter