Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: zase jeden otec alkoholik
#6384
zase jeden otec alkoholik Před 12 rok, 8 měsíce  
Ahoj, zdravím Vás všechny!
Mám takový problém s otcem. Asi to pro Vás nebude žádná novinka, prostě je mu 67 a většinu života propil. Před cca 13 lety mu lehce hráblo, téměř podpálil dům a odvezli ho do Kosmonos, kde podstoupil krátké léčení. Jenomže protože je dobrý "herec" byl brzy venku a svoje pití svedl na problémy s dcerou (se mnou). Pravda, byla jsem v pubertě trochu živější...Ale nyní stále pije, vyhrožuje nám, že znova podpálí dům (žije v něm s naší mamkou, ale jsou rozvedeni). Jakmile si dá pivo je velice agresivní a dělá naschvály. Snažila jsem se mu po dobrém domluvit, že s ním budu jezdit na skupinové terapie, nechce, dokonce jsem ho i prosila, aby si jeho vnoučata dědu nepamatovali jako opilce, to s ním také nehlo. A po zlém jsem mu řekla, že až se uchlastá, já mu pohřeb platit nebudu, tak to se jen hádáme.
Je to velice složité, ale i přesto jaký život mi připravil, chtěla bych mu nějak pomoct. On si ale nechce připustit. že má problém. On říká, že není alkoholik, že si dá jen jedno pivo. V jeho případě to stačí, 3 piva už jsou vyloženě do němoty.

Moc bych Vás chtěla požádat o radu jak ho dostat do léčebny, jakou formou, to je jedno, ale vím, že dobrovolně nepůjde...Máte s tím někdo zkušenosti? No a do toho bych měla ještě poznamenat, že si půjčuje kde může a vracet se mu taky moc nechce.

Budu vděčná, za jakékoliv typy a rady. Nevím, jakto řešit.

Děkuji všem
Katka Liberec
Katka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#6385
Re: zase jeden otec alkoholik Před 12 rok, 8 měsíce  
Katko, čtěte příspěvek Jany.Taky tu je léčebna pro starší lidi, něco jako domov důchodců.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter