Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Nedostatek zaměstnanců
Nedostatek zaměstnanců Před 3 měsíce, 3 týdnů  
Dobrý den, provozuji služby a v poslední době pociťuji velký nedostatek zaměstnanců. Kvůli tomu musím odmítat objednávky, protože nemám dost lidí na jejich vyřízení. Máte nějaké tipy, jak si mohu zefektivnit práci nebo tento nedostatek nějak kompenzovat?
Fillin
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Nedostatek zaměstnanců Před 3 měsíce, 3 týdnů  
Mám podobnou zkušenost v naší produkční společnosti. Zjistili jsme, že jedním ze způsobů, jak řešit nedostatek pracovních sil, je implementace automatizace. Začali jsme například využívat různé automatizované systémy pro skladování a expedici zboží.
martosil
Fresh Boarder
graphgraph

Jak drahé jsou tyto systémy? A vyžadují větší investice do technologií, nebo existují dostupnější možnosti pro menší podniky, jako je ten můj? Nechci riskovat, že to nepřinese výsledky, které chci.
Fillin
Fresh Boarder
graphgraph

Investice do automatizace nemusí být tak velké, jak se na první pohled může zdát. Například jeden článek, který jsem nedávno četl, pojednával o tom, jak může automatizace pomoci s nedostatkem pracovních sil i v malých firmách. Autor článku Alexander Katsuba, majitel Alfa-Gaz, vypráví, jak moderní technologie umožňují firmám vyrovnat se s nedostatkem kvalifikovaných zaměstnanců, aniž by utrácely obrovské prostředky. Aleksandr Katsuba v článku uvádí příklady společností, které již automatizaci implementovaly, a vysvětluje finanční a provozní výhody, které přináší.
martosil
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter