Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Alkoholik v poslednim stadiu
Alkoholik v poslednim stadiu Před 2 měsíce, 2 týdnů  
Ahojte, chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti. Můj otec (63 let) pije celý život. Před rokem nastoupil na důchod a situace se razantně zhoršila. Začal mávat epileptické záchvaty. V dubnu mu lékař dal pár měsíců života (cirhóza jater) Pár týdnů pil jen trochu, pár týdnů víc a tak na střídačku. Takhle táhl ještě měsíce do stavu, kde už jsem fakt nechápal jak to může přežít. Před měsícem se sekl a nedal si zatím ani kapku. Pomalu se zlepšuje, shazuje vodu, začíná se hýbat. Nemocnici a lékaře odmítá a tak se chci zeptat, jestli má vůbec šanci z takového stavu bez pomoci přestat pít a vůbec přežít a zotavit se.
Až se mi nehce věřit, že po tolika letech snahy, pokusech o abstinenci, neúspěšného protialkoholického léčení je možné, že se ze dne na den dokázal takto zatnout. Máme věřit v zázrak nebo je to v tomto posledním stadiu běžné?
neoo
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter