Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Last Minute do Grecji
Last Minute do Grecji Před 2 dnů, 22 hodin  
Hej wszystkim, ostatnio zastanawiam się nad wyjazdem Last Minute do Grecji i kompletnie nie mogę się zdecydować, czy wybrać Kretę, Rodos, czy może jakąś mniej popularną wyspę. Chciałbym znaleźć opcję, która będzie miała naprawdę fajny stosunek jakości do ceny – nie chodzi mi tylko o tanie loty, ale też o hotele, jedzenie i ogólną atmosferę. Może ktoś z Was ma doświadczenie z wyjazdami Last Minute na greckie wyspy i może podzielić się swoimi spostrzeżeniami, np. które miejsce rzeczywiście było warte swojej ceny i gdzie można było odpocząć bez nerwów i przepłacania?
Wolfenstein
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Last Minute do Grecji Před 2 dnů, 22 hodin  
Hej! Z mojej ostatniej podróży mogę powiedzieć, że wybór wyspy naprawdę zależy od tego, czego oczekujesz. Na przykład Kreta jest ogromna, ma świetne plaże, mnóstwo atrakcji i wcale nie trzeba wydawać fortuny, żeby znaleźć całkiem przyzwoity hotel w okolicy Chanii czy Rethymno. Z kolei Rodos, choć popularne, potrafi być droższe w szczycie sezonu, ale zyskałem wrażenie, że jest bardziej nastawione na turystów szukających nocnego życia i animacji w hotelach. Jeśli chcesz, możesz zerknąć na oferty Last Minute, żeby złapać rzeczywiste ceny i dostępność: https://krok-travel.pl/offerts/last-minute/https://krok-travel.pl/offerts/last-minute/
– ja tak robiłem przed ostatnim wyjazdem i udało mi się upolować naprawdę przyzwoity hotel z pełnym wyżywieniem w dobrej cenie, plus loty w terminie, który pasował idealnie. Co mi się też spodobało na Krecie, to to, że nawet w mniej turystycznych miasteczkach można znaleźć lokalne tawerny z pysznym jedzeniem, a na Rodos za tą samą cenę hotele bywają bardziej „turystyczne”, więc jeśli ktoś szuka autentyczności, warto brać pod uwagę właśnie Kretę. W moim przypadku analiza Last Minute i porównanie różnych terminów naprawdę pozwoliło znaleźć najlepszy stosunek jakości do ceny, bo ceny w Grecji potrafią się zmieniać nawet z dnia na dzień.
dercatz
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Last Minute do Grecji Před 2 dnů, 22 hodin  
Ja natomiast myślę, że wszystko zależy od tego, jak lubisz spędzać czas – jeśli chodzi Ci o spokój i lokalne klimaty, Kreta jest super, a jeśli chcesz imprezować, Rodos też daje radę. Ważne, żeby dobrze sprawdzić oferty i opinie przed rezerwacją.
Wolfenstein
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter