Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Dcera se hrozně opíjí
#7505
Dcera se hrozně opíjí Před 12 rok, 3 měsíce  
Moje dcera se několikrát týdně opíjí.Není téměř schopná mluvit, rozbíjí věci... Druhý den je naprosto nepoužitelná. Prý to dělá proto,že je ze sebe znechucená a nemůže to unést.Co udělala mi ale říct nechce. Nevím si s ní rady. Sama si uvědomuje, že má problém a vždycky slibuje, že už nebude pít.Dva dny poté přijde namol a pije dokonce i sama. Můžu jí nějak pomoct nebo mi nezbývá nic jiného, než nečinně přihlížet? Mám strašný strach, že se zas opije a něco se jí stane. Na léčení nechce kvůli tomu, že by jí nedali volno v práci a svoje místo má ráda, bojí se výpovědi.
Ludmila

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7506
Re: Dcera se hrozně opíjí Před 12 rok, 3 měsíce  
Ludmilo, když bude dcera pokračovat v tempu pití dál, z práce ji brzy vyhodí.Dejte jí přečíst pár příspěvků z této diskuze, navrhněte ji AA.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7519
Re: Můk milovaný Syn pije Před 12 rok, 3 měsíce  
můj syn pije již několik let.nejdříve to bylo s kamarády, pak z pocitu špatného vztahu a teď pije doma - tajně.každá přítelkyně se sním k vůli alkoholu rozešla.je to prima kluk, hodný, laskavý,společenský, ovšem alkohol nad ním vítězí.
prosím, poraďte mi jak ho přimět k návštěvě lékaře, popř. odborníka, který mu pomůže. je škoda mladého života.
Alena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7642
Re: Můk milovaný Syn pije Před 12 rok, 3 měsíce  
Je to smutné.Z vlastní zkušeosti vám můžu říct.vy sama nenaděláte nic.Každý si musí napřed sám uvědomit a tím přiznat,že má problém s pitím.Přestat musí chtít sám od sebe a pro sebe.Pokud by se stavy zhoršovaly a byly neůnosné máte jedinou možnost postavit před hotovou věc.Bud´udělá všechno proto,aby přestal-tím myslím návštěva patřičného lékaře,docházení na Antabus,či případnou protialkoholní léčbu a ostatní-tak jak navrhne lékař.V jiném případě kategoricky trvat na tom,že bude muset odejít.Nemá cenu láteřit a planě vyhrožovat,ale jednat.Držím palce.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter