Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Dcera se hrozně opíjí
Dcera se hrozně opíjí Před 13 rok, 11 měsíce  
Moje dcera se několikrát týdně opíjí.Není téměř schopná mluvit, rozbíjí věci... Druhý den je naprosto nepoužitelná. Prý to dělá proto,že je ze sebe znechucená a nemůže to unést.Co udělala mi ale říct nechce. Nevím si s ní rady. Sama si uvědomuje, že má problém a vždycky slibuje, že už nebude pít.Dva dny poté přijde namol a pije dokonce i sama. Můžu jí nějak pomoct nebo mi nezbývá nic jiného, než nečinně přihlížet? Mám strašný strach, že se zas opije a něco se jí stane. Na léčení nechce kvůli tomu, že by jí nedali volno v práci a svoje místo má ráda, bojí se výpovědi.
Ludmila

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Dcera se hrozně opíjí Před 13 rok, 11 měsíce  
Ludmilo, když bude dcera pokračovat v tempu pití dál, z práce ji brzy vyhodí.Dejte jí přečíst pár příspěvků z této diskuze, navrhněte ji AA.
Liba

Re: Můk milovaný Syn pije Před 13 rok, 11 měsíce  
můj syn pije již několik let.nejdříve to bylo s kamarády, pak z pocitu špatného vztahu a teď pije doma - tajně.každá přítelkyně se sním k vůli alkoholu rozešla.je to prima kluk, hodný, laskavý,společenský, ovšem alkohol nad ním vítězí.
prosím, poraďte mi jak ho přimět k návštěvě lékaře, popř. odborníka, který mu pomůže. je škoda mladého života.
Alena

Re: Můk milovaný Syn pije Před 13 rok, 11 měsíce  
Je to smutné.Z vlastní zkušeosti vám můžu říct.vy sama nenaděláte nic.Každý si musí napřed sám uvědomit a tím přiznat,že má problém s pitím.Přestat musí chtít sám od sebe a pro sebe.Pokud by se stavy zhoršovaly a byly neůnosné máte jedinou možnost postavit před hotovou věc.Bud´udělá všechno proto,aby přestal-tím myslím návštěva patřičného lékaře,docházení na Antabus,či případnou protialkoholní léčbu a ostatní-tak jak navrhne lékař.V jiném případě kategoricky trvat na tom,že bude muset odejít.Nemá cenu láteřit a planě vyhrožovat,ale jednat.Držím palce.
Jana Mertosová

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter