Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: otec alkoholik
#8097
otec alkoholik Před 12 rok, 2 měsíce  
Ahoj potřebuju nutně pomoc:/ z moeho otce se stal alkoholik minulý týden rozbil dveře které se celé vysypali na mamku a byla pozeřana ://// potřebuju radu a hlavně zjistit kolik stojí lečba prosím mooc pomocte a jestli někdo víte kolik to stoji tak mi prosím taky napište cenu prosím moc ......
S..i ...m .. i ..

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8099
Re: otec alkoholik Před 12 rok, 2 měsíce  
Simi-léčebna se platí stejně jako pobyt v nemocnoci-ted´je to za den 100kč.doporučení vám dá obvodní nebo psychiatr.Je to nepříjemné ale snad tato skutečnost,že na to máma doplatila bude stačit tátovi aby se sebou chtěl opravdu něco dělat.Máte ještě jednu možnost dostat tátu mezi Anonymní alkoholiky.Všechno další záleží už na něm.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8100
Re: otec alkoholik Před 12 rok, 2 měsíce  
Pobyt v léčebně se vždy hradí koncem každého měsíce.Dá se domluvit se sociální pracovnicí,že se zaplatí celý pobyt poslední den léčby najednou celá částka.Běžný pobyt v léčebně trvá 3měsíce-někde i 4-dá se i prodloužit.Toto záleží na stavu a situaci každého pacienta.V žádném případě alkoholismus nelze vyléčit-jen zastavit a nastavit pacienta na to aby po propuštění dokázal abstinovat.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8101
Re: otec alkoholik Před 12 rok, 2 měsíce  
Ještě je nutné dodat, že otec musí sám chtít přestat pít a také souhlasit s léčebnou.Je ještě možné dostat léčení soudně, když pod vlivem spáchá trestní čin.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8696
Re: otec alkoholik Před 12 rok  
Dobrý den. Můj otec je alkoholik už něco přes rok, ale je to stále horší. Schovává si alkohol, lže, vymýšlí si důvody k pití, dokonce začal alkohol už i krást. Nic nezvládá, na všechno kašle, je mu to jedno, jen pije, spí, pije, spí a to stále dokola klidně i 5 dní v kuse. Většinou začne třeba už v 7 ráno a v 11 dopoledne už je nepoužitelnej. Dřív pil převážně pivo, ale nyní vypije vše, co smrdí alkoholem. Je schopný vypít i litr čistého rumu za necelý den, to samé s vodkou, slivovicí i syrovým svařákem. Když mu navrhneme my,jeho známí nebo rodina podstoupit léčbu, akorát vynádá mé mamce, že ona by se potřebovala léčit s demencí, že všechny proti němu jen štve a že léčení nepotřebuje. Nakonec z toho vyleze on jako chudáček, který pije kvůli tomu, že ho nemáme rádi a jsme neschopný. Tímto způsobem nás psychycky terorizuje už delší dobu, ještě předtím, než spadl do alkoholismu a pil jen občas. Pořád nám jen nadává, že všechno děláme špatně, přitom on sám nedělá nic. Nedávno se u něj začala projevovat i agrese, mám zvukový záznam jak vyhrožuje, že všechno rozbije, že rozmlátí celou chalupu a každýho, kdo vleze do chalupy zabije. Mamka začíná podnikat na pensionu a spálené jídlo, kvůli tomu že "pan kuchař se ožral a usnul", motající se poté mezi hosty, vyprávějící vymyšlené příběhy nikdy dobrý dojem neudělá. Navíc vypije veškeré zásoby alkoholu v baru a když mu je schováme jsme "trapný". Opravdu nevíme co dělat, bojíme se ho a "díky" němu můžeme přijít o všechno co nám ještě zbylo. My jsme na léčení krátký, ale budu ráda za každou radu.
Rer

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8697
Re: otec alkoholik Před 12 rok  
Poněkud nerozumím tomu,že maminka začala podnikat právě v tom odvětví,kde vašeho otce nelze odříznout od alkoholu.I když považuju vašeho otce za beznadějný případ-právě a vzhedem k tomu?Doporučila bych toho využít veškerých zbraní,které se vám nabízí-bez ohledu na tom,že se jedná o otce či manžela!Máte možnost využít jeho podnapilého stavu a nechat ho nekompromisně nechat odvést na záchytku,máte možnost využít toho,že na něj zavoláte kdykoliv policii a budete trvat na tom,aby se zachovala k němu jako k jakémukoliv hostu.všechny podklady pečlivě sbírat a schovávat.Protože to budou pro něj vaše argumenty aby mohl pochopit v jaké situaci je.V každém případě váš otec do podniku nesmí a nemůže tam ani pracovat-to by vám mělo být jasné!Neposlouchat ani slzy,ani jeho hrozby,či výčitky a TRVAT NA LÉČENÍ-DOKLÁDAT MU JAKO ARGUMENTY VŠECHNY PODKLADY které jste nasbírali.I kdyby na léčbu přistoupil a šel se léčit?Pro vás zůstává-bude stále ohrožený už vzhledem k tomu,že předmětem podnikání vaší matky je právě pohostinství.On sám se už NIKDY ALKOHOLU NESMÍ DOTKNOUT.Musíte toto zvážit-jinak mu hrozí že se velice rychle upije a vám zůstanou výčitky svědomí do konce života!
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8698
Re: otec alkoholik Před 12 rok  
Já bych nestrašila s výčitkama, protože ON si tuto cestu vybral sám.Jenže nyní je už silně závislý, mimo, je mu jedno, že zničí mamce podnik, nervy Vám všem, nemůže za to.Prostě vyhodit z podniku, zakázat mu přístup, i policejně, tvrdě , žádné city, stejně moc toho neuvaří.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter