Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12
Dolů
Téma: Návrat z léčby
Návrat z léčby Před 13 rok, 10 měsíce  
Dobrý den, žiji s přítelem 14 let, máme jedno dítě, přítel je alkoholik, je mu 36 let. Zpočátku pil jen občas, ale tak cca 8 let nazpět se to změnilo a začal pít více a skončil u každodenního pití. Asi tak před třemi lety se sám rozhodl, že s tím něco udělá a šel se léčit, po léčbě se držel, bylo to úžasné, úplně jiný člověk, bylo nám všem třem fajn. Je to asi necelý rok, co se začal divně chovat a já začala mít podezření, které se potvrdilo, začal znovu pít. A nyní po asi půl ročním pití se rozhodl opět podstoupit léčbu. Chci se jen zeptat, jak mu můžu pomoci po návratu, problém je v tom, že já jsem mu přestala věřit. Já vím, že je to nemoc, která se může ozvat kdykoliv, jen mě hodně zklamal a teď vůbec nevím, jak to bude až se vrátí. Děkuji Vám moc za odpověď
Maty
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Návrat z léčby Před 13 rok, 10 měsíce  
Maty, přítel podcenil doléčování!To je ta chyba.Nikdy se z alkoholismu neuzdraví, ale sám zapomene, usne na vavřínech.....jedině AA, tam je jeho cesta po léčebně, a uvidíš, že bude zvládat ten chlast, hlavně život.Přeji mu to, Tobě taky.
Liba

První půl rok po návratu z prvního léčení dojížděl na kluby, ale potom si vždy našel nějakou výmluvu, že nemá čas, že má moc práce a pak už nejezdil vůbec. To byla velká chyba, že přestal. Děkuji za radu, budu to mít na paměti a budu mu to připomínat.
Maty
Fresh Boarder
graphgraph

Já nepiju 8 let, stejně chodím skoro pravidelně.Viděla jsem už hodně lidí, kteří si mysleli!!, že už jsou OK, zmýlili se, a ty recidivy po letech bolí fest.Léčit se je snad normální, ne?Prášky nemáme, jen to popovídání, pomoc.......
Liba

Ano, podcenil to.
Maty
Fresh Boarder
graphgraph

Je bezvadný, že jde znovu do léčebny, uvědomuje si chybu, chce se léčit.Podporuj ho.
Liba

Já vím, že je super, že se k tomu odhodlal a že s tím něco dělá. Já si ho za to moc vážím, jen mám obavy, že se to stane znovu. Chci na to přestat myslet a snažím se, ale zatím mi to moc nejde .
Maty
Fresh Boarder
graphgraph

Je to přeci normální, že se bojíš, nevěříš,zklamal, on Ti dokáže, jak to myslí, časem zapomeneš, nejde to hned.Však bude fajn, věř.
Liba

V to doufám, že bude fajn. Budu se snažit se mu pomoct, co to půjde, hlavně on musí chtít a zřejmě chce, když to nenechal jen tak.. . Děkuju moc za podporu, moc mi to pomohlo
Maty
Fresh Boarder
graphgraph

Neděkuj, není zač!Hlavně, ať Vám dvěma to klapne, napiš, potěš mě, to je odměna!Usměj se a těš se na dobré časy.
Liba

Stránka: 12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter