Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Matka nás psychicky vydírá
#9395
Matka nás psychicky vydírá Před 11 rok, 9 měsíce  
Ahojte.. od té doby, co před 7 lety tragicky zemřel můj otec je moje matka alkoholička...pila sice již předtím, ale od té tragické události se to stupňuje. Pořád se lituje, přitom si našla přítele, který jí pomáhá na baráku, má teď nově narozené dvě krásné vnučky, obě její dcery jsme dostudovaly a jsme samostatné.
Poslední dobou pije již jednu láhev myslivce denně. Večer pije, pak jde do práce, kde pracuje s malými dětmi, přijde domů a spí a večer zase nanovo. Na domácnost nešáhne, již poslední půlrok jsem ji neviděla uklízet, kdyby uprostřed obýváku bylo ho*no, tak ho prostě překročí. Když náhodou já nebo mamčin přítel zavedeme řeč na její lenost a alkoholismus, sprostě nám nadává. Bojím se, že to přítel nevydrží a odstěhuje se od ní a já na ni zůstanu sama a bude mně zase vydírat, ať s ní jsem doma, stejně, jako to dělala, když zemřel otec. Já už nevím, co mám dělat, zkoušela jsem vše, rozmlouvat, přemlouvat, být zlá (což se mi vždy desetkrát vrátilo), nepomohlo ani vyhrožování sestry, že jí nepůjčí vnučky, prostě už nemůžu. Skoro nespím, mám nervy v kýblu..Od září se chci natrvalo odstěhovat pryč, prostě zbaběle utéct. Poraďte, co dělat? Mám dál bojovat prosti větrným mlýnům a nebo se prostě sebrat a nechat ji v tom jejím bordelu shnít??
Gabča

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#9396
Re: Matka nás psychicky vydírá Před 11 rok, 9 měsíce  
Gabi, úplně klidně se odstěhuj.Zničila bys sebe, mamka bude pít tak dlouho, než jí docvakne-možná-, že je s ní zle.Jistě se nenech vydírat, výčitky neposlouchej, tisíce žen jsou vdovy, žijí hezky,fungují.Snad ji ta samota ukáže cestu, bude Vás chtít nazpět, přestane pít.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#9397
Re: Matka nás psychicky vydírá Před 11 rok, 9 měsíce  
S klidným svědomím mámu opust´.Nemáš si co vyčítat!Ona musí na vlastní oči vidět a přiznat si kam až ji její pití dostalo.Jinak nemá šanci vůbec nastartovat a začít chtít něco se sebou dělat.Neboj se jejích výčitek -ona tím jen projektuje vlastní nespokojenost sama se sebou na tebe.Zatím to nechápe a nerozumí tomu.Ona umí žít sama.Stejně jako každý jiný člověk.Jen jí vyhovuje házet svoje špatné pocity na jiné aby mohla obvinit právě jen druhého a ne sama sebe.Je to způsobeno všechno jen jejím pitím,jejími výčitkami,které ovšem nepřizná a ani nemůže dokud pokračuje v pití!
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter