Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Agresivní alkoholik-otec
#13658
Agresivní alkoholik-otec Před 10 rok, 10 měsíce  
Můj otec býval alkoholik ještě dřív než jsem se narodila a to je mi už 20 let. Léčit se byl už 3x od té doby někdy mu to vydrželo hodně dlouho jindy mu to nepomohlo vůbec. Někdy dokázal přestat i sám od sebe. Když jsem byla malá moje mamka pohrozila rozvodem a stal se z něj zase ten hodný táta. Postupem času už na něj děti ani rozvod neplatily a co já si pamatuji už v dětství ji bil. Kvůli alkoholu byl schopný udělat hodně věcí. Když mu docházely finance na alkohol, bral si půjčky. Když to shrnu tak minulý rok pil jen zřídka a když už tak jen pivo, ale od nového roku (od ledna) jsem ho zažila střízlivého dohromady snad 2 týdny a pije zásadné tvrdý alkohol který schovává po celém bytě. Zrovna teď zažíváme doslova peklo mamku napadl už hodněkrát když jsem se mezi ně postavila schytala jsem to i já a s bratrem se popral už taky párkrát. Vždycky to skončí slovy že za všechno můžeme my a my jsme ti nejhorší chlastá jen kvůli nás, protože s jinýma by měl pohodový život. Za tento rok už nabral půjčky zhruba za 30 tisíc. Když už se sním někdy bavím v dobré náladě tak se mu snažím domluvit aby se sebou něco dělal a šel se léčit tak mi odpoví že už přestane že má vše pod kontrolou ikdyž i on sám ví že nemá. Nevíte na koho se můžu obrátit aby se do té léčebny dostal i když on nechce?
...

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#13662
Re: Agresivní alkoholik-otec Před 10 rok, 10 měsíce  
Musíte od něj pryč, věichni, jinou šanci nevidím
Petr

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#13719
Re: Agresivní alkoholik-otec Před 10 rok, 10 měsíce  
Zbavte se ho co nejdřív,maminka ať se vzchopí,je li toho ještě schopna,když ne,musíte vy děti.Do léčebny ho nedostanete.Pryč od něj,nebo vykázat policií a soudy.Jde to těžko,zdlouhavě,ale jde.Dluhy se s vámi potáhnou,dokud se maminka nerozvede a i pak.
stonožka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter