Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Alkoholik v rodině
Alkoholik v rodině Před 10 rok, 11 měsíce  
Dobrý večer,mám otce,který pije a už si s ním nevíme rady.. Bydlíme v rodinném domku,já s manželem a mamka s otcem. Byty máme rozdělené,ale i tak je to neunosné.Léčí se s cirhozou jater a před dvěma lety mu praskly jícnové varixy,ale ani to ho neodradilo od pití alkoholu. Když pije,tak je hrozně agresivní a vulgární. Hlavně pořád do mamky valí nějaké bláboly a pořád na nás nadává. Dokonce mu ani nedělá problém vyměnit zámky od společných prostor(sklepy) a nebo nám odšroubovat kliky s oken na schodišti. Dělá nám schválnosti a je zákeřný. Každou noc vyřvává sprosté slova a neustále nadává,že se ani nevyspíme. Hodně se to stupnuje a je to čím dál horší.Už je málo dnů kdy nepije. Nevíte prosím,jestli je to tím alkoholem a nebo by to mohla být i nějaká psychická porucha? Pořád je ublížený a my jsme ti špatní. Děkuji za Vaše názory
Simona
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Alkoholik v rodině Před 10 rok, 11 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata
Senior Boarder
graphgraph

Třeba je tak zlý, protože cítí, že tu dlouho nebude, bojí se umřít, cirhoza bolí, v alkoholu nachází zapomnění, úlevu.Vy musíte vydržet jeho řádění, nebo se odstěhovat.
Liba

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata
Senior Boarder
graphgraph

Simona píše:
Dobrý večer,
mám otce,který pije a už si s ním nevíme rady...

...Léčí se s cirhozou jater a před dvěma lety mu praskly jícnové varixy,ale ani to ho neodradilo od pití alkoholu. Když pije,tak je hrozně agresivní a vulgární. Hlavně pořád do mamky valí nějaké bláboly a pořád na nás nadává. Dokonce mu ani nedělá problém vyměnit zámky od společných prostor(sklepy) a nebo nám odšroubovat kliky s oken na schodišti. Dělá nám schválnosti a je zákeřný. Každou noc vyřvává sprosté slova a neustále nadává,že se ani nevyspíme. Hodně se to stupnuje a je to čím dál horší.

Už je málo dnů kdy nepije...

... je to tím alkoholem anebo by to mohla být i nějaká psychická porucha? Pořád je ublížený...

Simča,

*Alkoholizmus* sú najmä poruchy správania a psychiky zapríčinené zneužíváním/nadužívaním(abúzom) alkoholu.
[Viď. varixy pažeráka, cirhóza pečene, atrofovaný mozog a jeho zmena rozlišovacích schopností -> strata objektivity, atď.]

Už mu ostáva asi iba málo dní a prestane piť úplne...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Je to hrozně těžký na něj třeba volat policii. To jsme už párkrát udělali a on se před nima dokáže ovládat. Oni třeba vidí,že je opilí,ale není tak agresivní.Potom máme doma ještě větší peklo,pořád nám vyčítá,že jsme na něj zavolali policii a že si to odpykáme. Policie nám moc nepomohla,řekli nám,že kdyby se to opakovalo vícekrát,tak by ho mohli vyhostit na 10 dnů,ale to nám moc nepomůže,protože 10 dnů je krátká doba a pak by jsme měli teprve peklo. Mám hrozný strach aby nevyvedl něco špatného. Doufám,že to peklo brzy skončí,je to 5 let co mu zjistili cirhozu a pije čím dál tím více,ale bolesti nemá. Když se napije má moc síly a vše dokáže. Všem Vám moc děkuji za odpovědi
Simona
Fresh Boarder
graphgraph

Ja má pravdu.Zní to strašně, ale snad se dočkáte klidu.S policií je to všude stejné, naše zákony jsou špatné, dokud se nestane tragedie, je vše OK.Jenže, co s ním, proč by zabíral místo v léčebně, zbytečně, když ji někdo potřebuje hned, chce přestat pít.
Liba

No právě,je to začarovaný kruh. Díky za podporu
Simona
Fresh Boarder
graphgraph

Je to malá podpora.Zkus ještě najít na internetu Al-anon, jsou to příbuzní alkoholiků, třeba ti poradí víc.Mají zkušenosti.
Liba

Re: Alkoholik v rodině Před 10 rok, 10 měsíce  
Dobry den
Jmenuji se Vladimir,ziji v Londyne
20let jsem byl zavisly na alkoholu
17 let alcohol nepiji.
Chci Vam prosim pekne pomoci .
Muzete mne prosim napsat na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Poslu Vam muj Skype a muzeme ,jestli chcete si promluvit.
Reknu Vam,kdo jsem byl 20let ja a kdo jsem nyni.
Preji Vam hodne sily jit dal.
Vladimir
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter