Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: otrava
Re: otrava Před 10 rok, 10 měsíce  
Lékaři jsou také jenom lidi.Alkohol si nevybírá své otroky podle profese,IQ,vzhledu osoby....Málokdo má práci, která je bezvadná, bez stresů, únavy...
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Alkoholismus je z 80% vrozenej..není ničí zásluha, že on alkoholikem zrovna neni
petrch

petrch napsal:
Alkoholismus je z 80% vrozenej..není ničí zásluha, že on alkoholikem zrovna neni

Trepeš a drístaš! Dokáž to!

DNA/K, výchova, prostredie alebo štatistika "ctihodných a dôveryhodných" čísiel zozbieraných náhodne-účelovo?
...vzorka koľko(?) respondentov z 10 mil. = ???%; 0,01?
Tvrdíš, že 8 mil. Čechov sú geneticky disponovaní alkoholici?

(ani sčítanie ľudu/národa nie je preukazne dôveryhodné... iba suchá štatistika.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 14/08/2014 18:12 Provedl: Ja.

On to Petr myslel asi tak, že alkoholik má z 80% svou nemoc zděděnou, ne , že je tu 80% alkoholiků.
Liba

tak
petrch

Petře a celých 80% se budou na to vymlouvat-tím budou i chlastat dál.Z dalších 20% se 15% stane dementních a skončí v ústavech-což je finančně náročné.Na pití nezbude ale nevratná poškození zůstanou.5% zbývá těch,kterým se podaří žít střízlivým životem.Kam se zařadíš ty?
Jana Mertosová

Ne 80% populace, ale 80% je dědičnost...já se řadím ke skupině nepřátel alkoholu, leč musím stále bojovat
petrch

To už vypukla 3světová?
Jana Mertosová

Nepřítel alkoholu?On ti nic nedával?Vždyť s ním bylo aspon´z počátku fajn.Nebo už to je u tebe jinak?Alkohol sám za sebe není vinný ničím.Že jsme ho nadužívali aby nám bylo skvěle,aby nám narostli křídla,aby jsme se cítili šťastní a veselí?To už je problém každého z nás,že jsme se to neučili jinak a zvolili tu nejlehčí a nejrychlejší cestu.Bojovat proti tomu je boj s větrnými mlýny.Každou bitvu prohraješ!Co takhle přijmout jako nezvratný fakt,že jsi alkoholik.ŽE JSI TUTO BITVU PROHRÁL.CHLAST JE A BUDE POKAŽDÉ VÍTĚZ,MŮJ PÁN,KTERÝ MI BUDE VLÁDNOUT ČÍM DÁL,TÍM VÍC!Tuto bitvu prohraješ,ale vyhraješ tím svůj život.Prohráváš rád,nebo chceš vyhrát ZA KAŽDOU CENU?
Jana Mertosová

Jsem jeho nepřítel, protože mi je jasné, co s lidma bohužel dokáže
petrch

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter