Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: SELINCRO - nové zkušenosti?
#23398
SELINCRO - nové zkušenosti? Před 9 rok, 4 měsíce  
Zdravím všechny,

ano, já vím, min. jedno vlákno o Selincru už tu bylo, ale bohužel se jaksi zvrhlo v osočování a napadání se navzájem a tak podobně, ráda bych tedy předem požádala o komentáře jen ty, kteří se mohou k tématu opravdu vyjádřit a jejich cílem není nic jiného, než prostě napsat, jak tento preparát snášeli a tím pomoci mně, nebo ostatním které to zajímá.

Prosím, vyvarujte se doporučením, že problém je v mé hlavě a žádný prášek to nevyřeší atd.

Chtěla bych požádat znovu o obnovení tohoto tématu a nějaké nové zkušenosti s tímto lékem. Obávám se vedlejších příznaků, protože mám doma malého syna, ještě mu není ani rok, takže bych byla ráda, kdybych to neodnesla třidenní nespavostí, silnou nevolností a krizí identity... Jako tam někteří uváděli. Prosím tedy o Vaše zkušensoti a jak to probíhá na počátku. Mám zatím jen dvě tablety na zkoušku, od mého psychiatra a na další sezení jdu až někdy v lednu. Cena mi přijde v pohodě, zaplatila jsem cca 130Kč za jednu tabletku, což je cena dvou panáků, takže pokud jich pak díky S. vypiju dva nebo tři, místo patnácti, budu víc než happy

Jinak moje doktorka mi naprosto férově řekla, že to ještě nikomu nedávala a nemá s tím zkušenosti, ale už jsme se kdysi shodly, že jsem vhodným adeptem (léčí mě hlavně kvůli HPO) a já sama mám zájem to zkusit. Jen mi tedy přepapouškovala co se dozvěděla na seminářích atd.

Mohu tedy očekávat, že mi může být zle hned po prvním užití tabletky, nebo se ty přiznaky zhoršují až s délkou léčby? A jak je to tedy s tou chutí, někdo psal, že mu bylo tak zle, že se ani napít nemohl, někdo zase že pití chutnalo odporně a tím se vlastně ani nedalo nic vypít.. Tak jestli to můžeme zase začít trochu rozebírat s novějšími poznatky?

Mám totiž dojem, že si tento preparát příliš idealizuji a naivně od něj čekám zázraky... Bylo by to pak přeci tak jednoduché..

Moc děkuji všem, kteří se přidají.

Bebe
Bebe

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23399
Re: SELINCRO - nové zkušenosti? Před 9 rok, 4 měsíce  
Prostuduj pořádně přiložený leták, poohlédni se na jiné diskuze, pátrej, aby tě reakce na lék nezaskočily.Kéž by ti pomohl.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23490
Re: SELINCRO - nové zkušenosti? Před 9 rok, 4 měsíce  
Ahoj,

selincro jsou uzival skoro 2 mesice.
Zadne vedlejsi ucinky jsem na sobe nepozoroval.
Fungovalo u me vyborne. Pul tablety na 2-3 dny a chut na alkohol byla minimalni. Zkusil jsem si dat pivo a ani jsem ho nedopil, proste mi nejake nechutnalo/nebyla na nej chut ani na jiny alko napoj.

Michal
Michal

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter