Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...10111213141516...27
Dolů
Téma: POZOR na tento stát kde žijeme ČR !!!
Re: POZOR na tento stát kde žijeme ČR !!! Před 11 rok, 8 měsíce  
Přesně to se mi stalo taky..Je to dobytek, než by pomohli, zničí ti život abys nemohl řídit

PROTO JSEM VSECHNY VAROVAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petr

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Milane,pokud máš IQ 128,určitě si se vším nějak poradíš.
ha13

Znám hodně alkoholiků, řidičů, nikomu řidičák nepozastavili, kdoví, jak je to.To asi pod vlivem alkoholu způsobil bouračku, nebo nějaký trestný čin, a lékaři ani nemohli zasáhnout jinak.
Liba

Libo,když o tom nic nevíš, tak to prosím neřeš
Petr

o tomhle jsem tady už psala, toto je podle mě jeden z velkých problémů Bohnic
myslím, že spousta alkoholiků, či potenciálních alkoholiků se k léčbě neodhodlá kvůli možným represím
neodhodlá v době, kdy to třeba není ještě tak zlé...

a ještě také, každému vyhovuje jiný způsob léčby, když se však dostane do Bohnic nemá na výběr - musí dokončit léčbu, protože jinak by odešel se stigmatem nevyléčitelného...
odhadla bych to aspoň tak na polovinu pacientek, které zůstávají ne protože chtějí, ale protože "musí"

a zase připomínám, že mluvím o ženském oddělení Bohnic "osmička",
profesora Nešpora si nesmírně vážím, měla jsem tu čest poznat se s ním na hodinách jógy v Bohnicích

Alena
alena
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ahoj Aleno, také mám zkušenosti s léčbou v Bohnicích. Dala jsem tomu název " pomož si sám"
Neustále vyplněné denní minuty čtením bulvárních deníků pro ženy,navlíkáním korálků a hlavně mi vadila neodbornost psycholožek, které asi po škole, bez rodiny a partnerů, mají radit ženám, jak nepřijít o děti, co s týrajícím manželem atd.
Nedobrovolné vstupy na denním pořádku, s řidičáky ale zkušenost nemám. Ale režim a rolničku mám neustále před sebou.
Dokonce jsem zažila prohlídky osobních věcí, když se našla káva, která je tam zakázána.
jana

V léčebně je tvrdý režim, jenže je nutný.Alkoholik se učí žít podle pravidel, na které už zapomněl.Jestliže je káva, jiné léky,mobil, zakázaný, musí se to dodržet.Taky jsem si myslela, jak mně buzerují, šikanují, vydržela jsem to, dnes jsem za to vděčná.Život je drsnější, než nějaká pravidla v léčebně.Takže s pokorou přijmout to, co nám tam dávají, nikdo nemá touhu nás tam zničit.Pak léčba pomůže.
Liba

tvrdý režim beru, to naprosto chápu, že je potřeba nastolit
nějaká denní pravidla, to je na místě,
do určité míry beru i to, že se setry s pacienty nes....,
ale léčit si na nich svoje vlastní poškozená "Ega", to už je trochu moc
stejně tak psycholožky, jsou přesně takové, jak psala Jana, mohu posoudit, nebyly první, se kterými jsem se setkala, rozdíly mezi nimi jsou obrovské
ne každému je dáno lidem pomoci, ať už s mokrým papírem, či bez papíru
nejvíc podle mě pomůže ten lékař, sestra, psycholog, který si sám pošel peklem, protože ten přesně ví...

já bych byla pro 6 týdnů, během kterých jsem se já naučila určitému dennímu režimu, ale pak mi to už nic nepřineslo

v léčebně jsem byla před třemi roky, půl roku jsem se dostávala s následků léčby, pak se další půlrok motala tam a sem a pak jsem se konečně dostala tam, kde pro personál není pacient jen nezodpovědný alkoholik, ale taky člověk

druhou šanci a asi i poslední, jsem dostala díky novému zaměstnání, které jsem si z léčby sehnala (měla jsem možnost po určité době používat notebook)

prostě závěrem chci říct, že se mi nelíbí léčba jak přes kopírák bez individuálního přístupu k člověku jako takovému

Alena
alena
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ano, režim je režim, je nastavený tak, aby si člověk opět zafixoval pravidla, jakými se má řídit , když bude abstinovat. Ale ne každému je již od přírody dáno, aby toto vše akceptoval. proto asi i tolik předčasných odchodů na reverz.
Nicméně odborné půsebení stř.a nižšího zdrav. personálu bylo na nižší úrovni. Ono se asi nedá divit, sy yvyhoření pracuje i tam, opakované recidivy, musí tou maskou chránit i sebe.
Líbo, v které léčebně jsi byla?
jana

Byla jsem v Červeném Dvoře, také spousta lidí na Červeňák nadává, já na něj nedám dopustit.Už jen tím, že jsem tam vydržela, jsem si něco dokázala, také konečně něco udělala jen pro sebe.
Liba

Stránka: 1...10111213141516...27
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter