Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...12131415161718...27
Dolů
Téma: POZOR na tento stát kde žijeme ČR !!!
Re: POZOR na tento stát kde žijeme ČR !!! Před 11 rok, 7 měsíce  
Kájo, přidej ještě poloslepce a přestárlé řidiče, ti jsou také nebezpeční.A proč nespíš?jdeš také na houby?
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Líbo. Mám to s tím spaním takové bojové. Včera jsem byl na prvním sezení nově otevřené skupiny při organizaci A kluby. Dobré. Stále se chystám na tu skupinu AA, ale váhám. Četl jsem teď nějaký Tvůj starší příspěvek a koukám na stránky Triezvy priestor. Zajímavé. Na houby bych vyrazil hned, ale musím pracovat na domečku. Byli jsme minulý týden a fakt rostou.(viz foto) O víkendu se u nás sešlo pět lidí co jsme se potkali v léčbě, tak kola tekla proudem a bylo veselo. Jsem strašně rád, že tyto stránky existují a jak jsem se tu již zmínil, beru to jako formu doléčování, protože tak jak tu někdo psal i po dvou letech se chutě občas objeví a je potřeba být ve střehu.
Karel Preisler
preisler-karel@seznam.cz
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Místo: Brno, Jubilejní 23 62000 Narozeniny: 05/10

Nejde mi ta fotka poslat.
Karel Preisler
preisler-karel@seznam.cz
Gold Boarder
graphgraph

Co chutě, ale někdy i zlá situace Tě hned vrátí k chuti se napít.Já ten alkohol nepodceňuji i dnes, po letech abstinence, vím, že číhá, připraven zaútočit.Prostě ho máme v hlavě do konce života, ať tam je, nedáme se!!!Na AA jdi, TP čti, něco ti poleze na nervy, maž to, něco tě osloví, připomene, poznáš se v příspěvku, a tak!Doléčování je nutné!A různé akce AA jsou perfektní.I tam můžeš jet, na nich většinou jsem, přihlaš se!
Liba

Re: POZOR na tento stát kde žijeme ČR !!! Před 11 rok, 3 měsíce  
Dobry den
Jmenuji se Vladimír-je mne 55 let.Od svých asi 16.let jsem začal pít alkohol a vždy se opíjel do němoty.Z počátku jsem snesl málo alkoholu,bylo mne špatně od žaludku ,celková nevolnost.Od mládí jsem se sanžil hodně sportovat,ale když se šlo na zábavu ,já se tam vždy opil.Proč?Ptám se dnes.Byl jsem více veselý,v okamžiku opíjení se ,jsem měl super pocit uvolnění ,bylo mne všechno jedno,ve stavu opilosti jsem chtěl ,ab yto nikdy neskončilo.Moje rána byla ,ale krutá,myslel jsem ,že je to můj konec.Bylo mne šíleně špatně.Sliboval jsem si,že už se nikdy takhle neopiju.Sportoval jsem ,pracoval,přišel víken a já skončil stejně,zábava,opití se ,hnudné ráno.A tak to šlo do mých 40.let.Byl jsem dvakrát ženatý,první manželství skončilo velice brzy,kvůli mému pití alkoholu,druhé manželství skončilo po 7.letech.Přišel jsem o rodinu,o domov ,o možnost být každý den se svými 2.syny.V roce 1998 jsem padl na své psychycké DNO,kdy jsem už byl totálně ba pokraji smrti,ano,bylo to tak.Nechtěljsem umřít a asi z pudu sebezáchovi jsem vyhledal sám pomoc na psychyatrii.
Nastoupil jsem do léčebny .Můj život se mne změnil o 180stupňů pozitivně.16.rokem se učím být střízlivý .Je to super život.Nabízím osobní setkání těm,kteří si přiznali bezmocnost nad alkoholem,drogami,geamblerství,nebo jinými návykvými látkami.Já jsem musel přijmout pomoc ,aby mne bylo pomoženo.Bydlím v Plzni -můj skype je vladimir.arabasz2
emai.je Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript mob.702516911
Chci vám říci,že cesta bez závislosti existuje ,jen za předpokladu,že tou cestou chci jít.
Těším se na vás -Vladimír-žiji s třídavě již 9 let v Londýně a v Plzni-zvládám tento život proto,že jsem nastoupil cestu bez závislosti na omamných látkách(alkohol-drogy-geamblerství a podobně)Osobní setkání nabízím všem druhům závislosti!
Vladimir
Junior Boarder
graphgraph

Vladimíre,jsi frajer.
Víš co se mi kromě ostatního líbí?Že píšeš,učím se být 16 let střízlivý.Pro někoho nepochopitelné a měl by chuť říct,že je 16 let střízlivý.Je to tak,u nás alkoholiků tohle není nikdy definitivní.
Přeju ti v životě vše nejlepší.
ha 13

Ahoj Vláďo. Super příspěvek!!! Škoda že bydlím v Brně. Přidávám se k ha 13! některé příspěvky o vyléčených alkoholicích mě dokážou pobavit. Všichni závislí by si měli uvědomit, že nad svou závislostí definitivně zvítězí až v den své smrti. Zní to strašně, ale asi je to tak. Já po absolvování léčby abstinuji cca 2 roky, ale stále jsem ve střehu.
Karel Preisler
preisler-karel@seznam.cz
Gold Boarder
graphgraph

Máš pravdu.Hodně alkoholiků,kteří nejsou schopni na sobě změn mimo té jediné,kterou je pití v nepití v podstatě trpí a často uvěří,že jsou vyléčení.Zatímco celá nemoc čeká právě na tuto chvíli aby nastartovala opětovné pití.
Jana Mertosová

Re: POZOR na tento stát kde žijeme ČR !!! Před 10 rok, 8 měsíce  
Dobrý den, prosím o radu piji dlouho jsem mladá a chci se léčir jednou jsem vyla právě na příjmu jen jsme leželi spali komunita věnovali se tam hlavně lidem s depresemi a duš. poruchami.. nevím zda tam nastoupit znovu protože akorát z jejich sverovani spatnych věci jsem se citila hure.. jde nastoupit i ambulantne doma si mysim ze to sama nezvladnu dekuji za radu
katka

Re: POZOR na tento stát kde žijeme ČR !!! Před 10 rok, 8 měsíce  
Katko,nevím sice kde jsi byla.Ale některé léčebny(např.Opava)jsou zařízeny tak,že procházíš napřed příjmovým oddělením(jiné mají místo toho povinný detox).Je to proto,aby pacienti mohli být lépe zdiagnostikováni a připraveni na režimovou léčbu.Mnoho jich se snaží pít do poslední chvíle nástupu.Tím,by nezvládli režimovou léčbu.Potřebují ustálit a aspon´částečnou detoxifikaci,aby léčba k něčemu mohla být.Je to běžný postup,který se osvědčil.
Jana Mertosová

Stránka: 1...12131415161718...27
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter