Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...13141516171819...27
Dolů
Téma: POZOR na tento stát kde žijeme ČR !!!
Re: POZOR na tento stát kde žijeme ČR !!! Před 10 rok, 8 měsíce  
Mně se také začátky v léčebně nelíbily, připadaly mně hrozné, zbytečné...až později jsem pochopila, že mají smysl, a jsou dobré.Chce to vydržet a nedělat hned závěry.Zkus antabus, AA.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: POZOR na tento stát kde žijeme ČR !!!- řidičák Před 10 rok, 7 měsíce  
vytahuju téma nahoru, příspěvků je tu plno.. já tu šmejdím několikerý týden,dostala jsem se k němu až dnes... Karel by tu odpověď našel dřív..

...ani mě psycholožka nedoporučovala jít za obvoďákem, kvůli jaterním testům, možná znalá problematiky, že bych mohla přijít o ŘP, když to bude jouda a situaci špatně zhodnotí.. kdo ví, otevřeně to přiznat nemůže...ale díky za ní a tohle vlákno. Kdekoliv budu, dám si pozor na hubu, jsem teď na vesnici...bez auta bych to nedala..ani docházet na terapie..
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/29

Re: POZOR na tento stát kde žijeme ČR !!! Před 10 rok, 7 měsíce  
Tohle jsem objevil na stránkách PL Kosmonosy, naprosto jasné a vyčerpávající informace:
Informace k řidičským a zbrojním průkazům
Pacient s diagnózou návykové nemoci je zdravotně nezpůsobilý k řízení motorových vozidel. Je to přímo dáno vyhláškou č. 277/2004 Sb. Lékař tedy nemůže o této způsobilosti rozhodnout individuálně, případ od případu. To smí nejdříve za dva roky při příznivém průběhu abstinence.
Lékař, který takovou diagnózu stanoví, je ze zákona č. 361/2000 Sb. povinen oznámit tuto nezpůsobilost odboru dopravy příslušného úřadu veřejné správy (obvykle to bude obecní úřad s rozšířenou pravomocí). Lékař neuvádí ani důvody, ani diagnózu. Předává holou informaci o ztrátě zdravotní způsobilosti. Lékař nemá možnost rozhodnout se, zda tak u konkrétního pacient učiní, či neučiní. Další řízení se pak odehrává již pouze mezi úřadem, registrujícím praktickým lékařem a pacientem. Lékař není povinen po řidičském průkazu pátrat. Pacient však nese veškerou právní odpovědnost za případný nepravdivý údaj o tom, že řidičský průkaz nevlastní. Údaje o tomto sdělení se zaznamenávají do zdravotnické dokumentace.
O neschopnosti řídit motorové vozidlo je pacient lékařem vždy písemně poučen a stvrzuje tento fakt svým podpisem. Tímto podpisem tedy nedává najevo žádný souhlas, ale jen přijetí informace. Nepodepsání nemá žádné právní účinky, v takovém případě se podepíší svědkové.
Pokud pacient jedná v rozporu s podaným poučením, jde opět o jeho výlučnou právní odpovědnost, a to minimálně jako správní přestupek. Avšak v případě dopravní ne- hody půjde o odpovědnost nejen trestní, ale i občanskoprávní ve smyslu náhrady škody, jakkoli vysoké, neboť by se zde neuplatnilo povinné pojištění odpovědnosti z provozu vozidla (tzv. „povinné ručení“). Obdobná pravidla se týkají i držení zbraní.
Pavel J.

O tomto ale rozhoduje výlučně váš praktický lékař.
Jinak před lety, co jsem toto řešil jsem si na magistrátu vyslechl, že jim těchto hlášení choděj denně desítky
Lékař (v PL) to pouze hlásí na magistrát, ale rozhodnutí praktlékaře je rozhodující
petrch

Ožralej alkoholik bude jezdit i bet ŘP..Tohle je akorát buzerace těch blbů nahoře (alkoholik kalouse, alkoholik Zeman
To by museli brát auta tupci, víte co denně jezdí vožralejch, koukněte se na zprávy večer v TV..A ten, kdo chce chlast dobrovolně řešit, toho potrestaj tim, že mu vezmou řidičák blbové..a ted mě Líbo a další ukamenujte
petrch

Přesně tak, maximálně tím odradí spoustu lidí, kteří by jinak rádi nastoupili do léčby, ale díky tomuhle se s tím budou radši potýkat sami a ještě na to můžou škaredě doplatit. Přitom v parlamentu snad jsou nasáklý chlastem i židle na kterých sedí.
Pavel J.

To máš pravdu, opilců je na silnicích až moc.Maminek s miminkem v kočárku také.
Liba

Mno bezva, aktivně jsem se k obvodcce objednala na jaterní testy. Haha. Jinak dnes abstinence!!
Dana

Ja tedy témeř neridim, prtz se domnívám, ze s panickou poruchou to neni bezpečně. Ale čert ví, kam me kdo nahlasi,ha
Dana

Po přečtení tohoto vlákna, vím, ze se nikdy nepůjdu léčit!
Laura

Stránka: 1...13141516171819...27
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter