Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: LNN Nechanice
Re: LNN Nechanice Před 11 rok, 2 měsíce  
Jenže, těžký alkoholik už zapomněl žít normální život, tak režim v léčebně je pro něj složitý, nepochopitelný, -ze začátku.Někdo zvládne léčbu, někdo uteče, někdo se tam vrací, rád, zneužívá léčebnu k relaxu, dá se dohromady zdravotně, pít stejně nepřestane, vrací se tam znovu, další tam jde z donucení rodiny..
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: LNN Nechanice Před 11 rok, 2 měsíce  
Alkoholici v důchodu nebo na ZTP ti se maj fajn...Zaměřujou se na abstinenci což jim chválím ale k ničemu jinýmu už nejsou..
petrch

Re: LNN Nechanice Před 10 rok, 11 měsíce  
Dobré odpoledne za RHB - Stejskalová... sem tam řádně dokončil léčbu - skupina není špatná / teď je pracovní skupina PR - paní Nováková tam pořád ještě pracuje
eber

Re: LNN Nechanice Před 10 rok, 10 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
andrea

Jé, já zase píšu jako někdo jiný. Andreo, moc se omlouvám, opět neberu léky. Jsem vážně nemocná, promiňte mi všichni!!!
Jane

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
andrea

... Před 10 rok, 6 měsíce  
ahoj,sice mám zkušenost jen s Nechanicema,žádnou další léčbu nemám v úmyslu,ale můžu říct,že ta pakárna stala za to...,sklizim plody abstinence,děkuji za pozornost
Slipon

Re: ... Před 10 rok, 6 měsíce  
Ze začátku se zdá každému, že v léčebnách je plno zákazů, buzerace , nesmyslných věcí.Časem člověk pochopí, zvykne si, a doma s dojetím vzpomíná, rád se vrací jako host, ne jako pacient.
Liba

Re: ... Před 10 rok, 6 měsíce  
No já na léčebnu rád nevzpomínám.....mįsto doktora či psychologa tam vládlo sesterstvo.....místy to hraničilo s opovrhováním... až ponižováním pacientů
Ed

Re: LNN Nechanice Před 10 rok, 3 měsíce  
Ahoj,
je to 2 měsíce co jsem u Svozilů řádně dokončil léčbu.
Jsem alkoholik a "kuřák marihuany".
Na Nechanice rád vzpomínám, "buzerace" mi nevadila, protože jsem si žádné nevšiml resp. mi to tak nepřišlo, protože je to jen o nás, do jaké míry si uvědomíme, že máme problém(nemoc) a celý tým je tam o toho aby nám pomohl. Musíme ale sami chtít.
Největší problém vidím v tom, že jsem se tam tak trochu zabydlel, v tom malém chráněném mikrosvětě (i pře moje mírné sociální fóbie) a život venku je o něčem jiném, je to težký boj - hlavně sám se sebou. Protože je to celé o nás, o tom jak j životu přistoupíme a jak se zachováme. Já s iodnesl, že nechci sobě ani okolí ničit život tím, že budu pít, či jinak si ovlivňovat vědomí, že čistý pohled je nejlepší (ale také nejtěžší).
Nováková alias Lady Karneval mě spíše bavila. A jako zahradník jsem PT a arte měl v oblibě.
Jan Pařízek
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter