Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: hledám respondenta pro svou bakalářskou práci
#15297
hledám respondenta pro svou bakalářskou práci Před 10 rok, 7 měsíce  
Hledám respondenta pro bakalářskou práci
Pro svou bakalářskou práci, ve které se zabývám problematikou alkoholismu, hledám člověka, který by byl ochotný se podělit o svůj příběh (jenom pro účely mé práce).
Mělo by se jednat o člověka, jehož některý z rodičů, nebo oba rodiče byli (nebo stále jsou) závislí na alkoholu. Soužití s rodičem alkoholikem určitým způsobem poznamenalo situaci v rodině (dysfunkční chod domácnosti, hádky,…). Člověka, kterého pro svou práci hledám, tato situace v rodině určitým způsobem poznamenala, avšak v následujícím životě se alkoholu nedokázal vyhnout, a stal se na něm také závislý (léčil se třeba i na protialkoholním oddělení). Nyní se buď stále léčí, nebo je již po léčbě a jeho vztah k alkoholu je různý.
Uvědomuji si, že ne každý, kdo si podobnou situací prošel, je ochoten se o své zkušenosti podělit (je mu to nepříjemné, snaží se to vymazat ze svého života, nevracet se k tomu, nebo se za to stydí,…). Záleží pouze na dobrovolnosti, mým úmyslem není někoho nutit.
Stále věřím, že bych mohla najít někoho, kdo by byl ochoten se o svůj příběh podělit. Veškeré získané informace (jména, názvy,…) budou do práce zaneseny anonymně, aby nedošlo k případné identifikaci.
Dotazy, odpovědi,…pište prosím na email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Děkuji za spolupráci, Jana J.
Jana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter