Ahojte,
..pořád pročítám celý fórum, jenom jsem nějak neměla zas na to psát.. protože upřímně.. se pořád bojím, že zas TO nezvládnu a budu jenom slaboch, kterýmu se pak všichni vysmějí..
..Už po Xté jedu od začátku..
.........................ABSTINENCE....................
Začátek 2. týdne bez chlastu byl šílenej.. Neuvěřitelně šílenej.. Hnusnej a doopravdy už to nechci znovu zažívat..! ! Ty dny hrůzy...
Dneska to je 17. den bez chlastu.. Už se to ustálilo a je to fajn.. Nebo rozhodně lepší.. Zase jsem začala chodit do Aklubu k terapeutce a hrozně moc se mi ulevilo..
Věřím, že to bude fajn, a všechno půjde líp... že to zvládnu, že se už nevrátím zase do těch psycho stavů.. Doopravdy to chci všechno hrozně moc zvládnout a nepít..
Vím, že bez chlastu je to lepší,.. a tohle si chci udžet v hlavě.. MUSÍM to udržet v té své makovici..! !
Nechci být zas člověk, který se třese nedočkavostí na to, až si konečně dá "pár" loků.. Nechci aby se mi klepaly ruce, když mám absťák.. Nechci lít do sebe ten chlast jenom proto, abych byla opilá, abych cítila ten alkohol.. abych se jenom prahsprostě vožrala.. Nechci pít, nechci se zase vrátit zpět..
a momentálně? TO JDE DOBŘE