Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Nejlepší sporty pro udržení kondice – co doporučuj
Nejlepší sporty pro udržení kondice – co doporučuj Před 1 týden  
Ahoj všichni! Přemýšlím, jaký sport začít dělat, abych se udržel v kondici, ale zároveň mě to bavilo. Posilovna mě moc neláká, chci něco dynamičtějšího. Co podle vás nejlépe pomáhá s fyzičkou?
OwenHipkiss078
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Nejlepší sporty pro udržení kondice – co doporučuj Před 1 týden  
Jestli chceš něco efektivního a zároveň zábavného, doporučil bych plavání. Je to skvělé na celé tělo, šetrné ke kloubům a posiluješ svaly i vytrvalost. Navíc je super na regeneraci po jiných sportech.

Tady máš něco o benefitech plavání: https://cs.wikipedia.org/wiki/Plavání
ChristianCampion
Fresh Boarder
graphgraph

Plavání je fajn, ale pokud chceš něco dynamičtějšího, zkuste bojové sporty – třeba box, kickbox nebo brazilské jiu-jitsu. Nejenže se dostaneš do skvělé formy, ale naučíš se i něco praktického pro sebeobranu. Navíc je to super na psychiku – skvěle se odreaguješ.
JoshuaVenn
Fresh Boarder
graphgraph

Bojové sporty zní dobře, ale nejsou moc agresivní? Přece jenom ne každý chce chodit domů s modřinami. Co třeba cyklistika? Zdá se mi jako dobrý kompromis mezi vytrvalostí a silovým tréninkem, plus si člověk užije přírodu.
OwenHipkiss078
Fresh Boarder
graphgraph

Kolo je určitě super volba, hlavně pokud máš rád dlouhé trasy a chceš zároveň relaxovat. Já si dávám víkendové výlety na kole a je to skvělé jak na fyzičku, tak na psychickou pohodu. Ale pokud hledáš něco intenzivnějšího, zkus intervalový běh (HIIT running), ten tě dostane do formy rychleji než klasické dlouhé běhy.
ChristianCampion
Fresh Boarder
graphgraph

Souhlasím, běh je asi nejjednodušší způsob, jak začít. Stačí obout boty a vyběhnout. A pokud hledáš motivaci, doporučuju dát si cíl, třeba uběhnout 10 km do léta. Jinak kolo je skvělé, ale záleží, jestli tě baví jezdit delší trasy.

Mimochodem, pokud sledujete sportovní akce a občas si vsadíte na výsledky, podívejte se na mostbet . Mají dobré kurzy na fotbal nebo tenis.
JoshuaVenn
Fresh Boarder
graphgraph

Běh a kolo jsou fajn, ale podle mě je nejlepší kombinace více sportů. Já třeba střídám běh, plavání a občas si zajdu na box. Takže pokud tě něco přestane bavit, máš kam přeskočit. Každopádně důležité je najít něco, co tě bude bavit dlouhodobě.
OwenHipkiss078
Fresh Boarder
graphgraph

Díky za tipy! Asi zkusím běh a cyklistiku a uvidím, co mi sedne víc. A možná se někdy přijdu podívat na trénink boxu, když říkáte, že to není tak brutální. Každopádně dobrá debata, díky všem!
ChristianCampion
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter