Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Nejlepší fotbalové ligy na světě.
Nejlepší fotbalové ligy na světě. Před 1 týden  
Já osobně sleduju hlavně anglickou Premier League. Podle mě je to nejkvalitnější soutěž, a hlavně nejvyrovnanější. Každý tým tam může porazit kohokoli, žádné lehké zápasy. Co vy, kterou ligu preferujete?
ChristianCampion
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Nejlepší fotbalové ligy na světě. Před 1 týden  
Souhlasím, PL je top, ale já mám taky rád La Ligu, hlavně kvůli Barceloně. Když hrají El Clásico proti Realu, je to vždycky velká show. Navíc, španělské týmy často dominují v evropských pohárech. Myslím, že mají o něco techničtější styl hry než Anglie.

Mimochodem, pro ty, kdo by si chtěli přečíst víc o různých evropských ligách a jejich historii, tady je docela fajn článek na cs.wikipedia.org/wiki/Fotbalov%C3%A1_liga .
JoshuaVenn
Fresh Boarder
graphgraph

La Liga je dobrá, ale já jsem spíš na Bundesligu. Německý fotbal má skvělou atmosféru, plné stadiony, super pressing a útočný styl hry. Bayern sice pořád vyhrává ligu, ale když se díváš na Dortmund, Lipsko nebo třeba Union Berlín, vždycky je to zajímavý fotbal.

Premier League je určitě nejpopulárnější, ale někdy mi přijde, že se tam až moc řeší peníze. Jaký na to máte názor?
OwenHipkiss078
Fresh Boarder
graphgraph

Jo, to je pravda, v PL se točí obrovský prachy, ale to je asi cena za to, že mají nejlepší hráče a nejvíc sledovanou ligu. Navíc třeba Nottingham Forest nebo Brighton můžou koupit hráče za 30-40 milionů eur, což by si v Bundeslize dovolil málokdo kromě Bayernu.

Každopádně, Bundesligu mám taky rád, hlavně kvůli tomu tempu. Ale přijde mi škoda, že se tam až tak často nestřídají mistři ligy. Bayern to tam válcuje skoro každý rok.
ChristianCampion
Fresh Boarder
graphgraph

No jo, ale zas v Německu mají super mládežnickou akademii a vychovávají hodně talentů. Myslím, že v tom jsou lepší než třeba v Anglii, kde se radši utrácí za hotové hráče.

Mimochodem, pokud vás fotbal zajímá i z jiného pohledu a rádi byste si vsadili na zápasy, tak třeba mostbet nabízí docela fajn kurzy na různé ligy. Občas tam bývají i dobré promo akce.

Co si myslíte o italské lize? Sleduje ji vůbec někdo?
JoshuaVenn
Fresh Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 11/03/2025 13:32 Provedl: JoshuaVenn.

Serie A? Dřív to byla top liga, ale teď mi přijde, že už tolik netáhne. Samozřejmě jsou tam týmy jako Juventus, Inter, AC Milán, ale celkově je to méně atraktivní než dřív. Navíc italský fotbal je pořád dost defenzivní, což ne každému sedí.

Ale musím říct, že Neapol minulou sezónu hrála skvěle a zaslouženě vyhrála titul. Jen jsem zvědavý, jestli se udrží na vrcholu, nebo to byla jen jednorázová sezóna.
OwenHipkiss078
Fresh Boarder
graphgraph

Jo, Neapol byla fakt skvělá! Kvaradona a Osimhen byli neskuteční. Uvidíme, jak to bude dál, ale mám pocit, že se Serie A už nikdy nevrátí na úroveň devadesátek, kdy tam hrály ty největší hvězdy světa.

Každopádně, díky za fajn pokec, pánové! Budu se těšit na další fotbalovou debatu.
ChristianCampion
Fresh Boarder
graphgraph

Taky díky! A hlavně ať už začne Liga mistrů, tam se ukáže, která liga je fakt nejlepší.
JoshuaVenn
Fresh Boarder
graphgraph

Přesně tak! Tak zatím, a užívejte fotbal!
OwenHipkiss078
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter