Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Nejlepší evropské fotbalové ligy
Nejlepší evropské fotbalové ligy Před 1 týden, 3 dnů  
Co si myslíte, která evropská liga je aktuálně nejsilnější? Já se teď víc dívám na Premier League, ale kamarád pořád říká, že La Liga má víc technické kvality. Osobně mě ale víc baví ten anglický styl – rychlý, dynamický. Tady je zajímavý článek na Wikipedii, kde jsou hezky shrnuty všechny hlavní evropské https://en.wikipedia.org/wiki/Football
JoshuaVenn
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Nejlepší evropské fotbalové ligy Před 1 týden, 3 dnů  
Premier League je jasně nejzábavnější, souhlasím. Ale řekl bych, že Bundesliga má nejlepší poměr cena/výkon – lístky jsou levnější, stadiony plné a atmosféra šílená. Navíc se tam rodí hodně mladých talentů. Bayern sice často všechno vyhraje, ale ostatní kluby jako Dortmund nebo Leverkusen taky jedou bomby.
OwenHipkiss078
Fresh Boarder
graphgraph

Já mám ráda Serie A, i když uznávám, že to není tak akční jako Premier League. Ale ta taktika a defenziva, to je úplně jiný level. Navíc letos se AC Milán i Inter drží hodně dobře. Koukali jste někdo na zápas Neapole proti Juventusu minulý víkend?
ChristianCampion
Fresh Boarder
graphgraph

Jo, ten zápas jsem viděl! Neapol byla neskutečně organizovaná, i bez Koulibalyho pořád drží obranu pevně. Ale stejně si myslím, že kdyby hráli proti Manchesteru City, tak dostanou tři kousky. Guardiola má tu mašinu fakt v top formě.
JoshuaVenn
Fresh Boarder
graphgraph

A co říkáte na to, jak si vedou týmy v evropských pohárech? Mně připadá, že Premier League má sice top týmy, ale ne vždy to promění v trofeje.
OwenHipkiss078
Fresh Boarder
graphgraph

To máš pravdu, Angličani mají top kluby, ale někdy je to přeplácané a pak zklamou. Ale co říkáte na možnost si občas tipnout výsledek? Já třeba nedávno objevila stránku, kde můžeš sledovat zápasy a zároveň si i vsadit. Tady to mají celkem přehledně, jestli někdo chce zkusit, tak začněte tam.
ChristianCampion
Fresh Boarder
graphgraph

To vypadá zajímavě, já sice většinou netipuji, ale když je Liga mistrů, tak mě to vždycky láká. Jednou jsem trefil výhru Interu proti Barceloně a pak jsem si říkal, proč to nedělám častěji. Ale je to trochu návykový, ne?
JoshuaVenn
Fresh Boarder
graphgraph

Haha, to znám. Já si dávám limit – max dvě sázky týdně. Jinak bych byl bez večeře. Ale když to člověk bere jako zábavu a sleduje formu týmů, tak se to dá. Jen žádné emoce a žádné sázky na tým, kterému fandíš. To je recept na katastrofu.
OwenHipkiss078
Fresh Boarder
graphgraph

To souhlas. Já se jednou nechala unést a vsadila na Chelsea, i když byli mimo formu. Už nikdy. Od té doby jedu podle čísel, statistiky jsou základ. Kdo neviděl poslední formu Realu Madrid, tak neví, co je dominance.
ChristianCampion
Fresh Boarder
graphgraph

Každopádně díky za fajn diskuzi, lidi. Myslím, že se shodneme, že Evropa má co nabídnout, každá liga má něco do sebe. A já teď jdu sledovat zápas Arsenalu, tak držte palce. Možná si i něco vsadím…
JoshuaVenn
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter