Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Jak relaxujete večer?
Jak relaxujete večer? Před 3 týdnů, 6 dnů  
Ahoj všichni! Setkal jsem se s tím, že v poslední době je těžké najít stránky, kterým se dá opravdu věřit. Mnohé se zdají mít krásný design, ale ve skutečnosti - jeden klam. Pokud mi někdo může navrhnout osvědčené místo na hraní - dejte mi vědět, opravdu ho potřebuji.
AlexBrod
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Jak relaxujete večer? Před 3 týdnů, 6 dnů  
Dříve jsem byl skeptický ke všem možným zábavním webům – říkali, že jsou to ztráta času. Ale pak se všechno změnilo. Kamarád mi ukázal jednu platformu a já se ze zvědavosti rozhodl ji vyzkoušet. První věc, která mě zaujala, byl design. Druhá byla intuitivní práce. A třetí byly emoce, které jsem už dlouho nezažila. Tato lehká jízda smíchaná se zájmem byla pro mě skutečným objevem. Pokud chcete zažít něco podobného, doporučila bych bassbet-cz.com. Zde si každý najde něco pro sebe a večer uteče jako voda. Hlavní je to s mírou a s radostí.
mark1654
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Jak relaxujete večer? Před 3 týdnů, 6 dnů  
Ahoj! Dnes nastal okamžik, kdy jsem se jen tak bezdůvodně chtěla usmívat. Tyto chvíle jsou nejcennější. Když nic neočekáváte, ale jen cítíte lehkost. Možná to ovlivňuje počasí, nebo se možná pomalu vrací vnitřní harmonie. Chci takové chvíle zachytávat častěji.
MrDrevor
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter