Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Jak nejlépe zorganizovat víkendový výlet?
Jak nejlépe zorganizovat víkendový výlet? Před 4 dnů, 6 hodin  
Už několik dní přemýšlím, že bych si udělal krátký výlet do Evropy, třeba na prodloužený víkend. Ale vůbec se nevyznám v tom, kde teď najít levné letenky. Na některých portálech se ceny pořád mění a člověk neví, jestli kupuje výhodně nebo ne. Navíc většina stránek je v angličtině a často mě přesměrují na jiné agentury, které si účtují poplatky. Chtěl bych něco přehledného, kde uvidím základní informace a inspiraci, kam se dá odletět z Prahy nebo Brna bez zbytečných složitostí.
Jovver
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Jak nejlépe zorganizovat víkendový výlet? Před 4 dnů, 3 hodin  
Hele, to znám moc dobře, taky jsem se v tom ztrácel, dokud jsem nenašel jeden český web, který to má krásně přehledně. Jmenuje se Ryanair a v polovině stránky máš seznam všech destinací, kam se létá z českých letišť, a k tomu přibližné ceny letenek podle sezóny. Není to žádná zprostředkovatelská agentura, spíš informační portál s novinkami, akcemi a tipy, jak najít nejlevnější spoje po Evropě. Mně osobně to pomohlo, když jsem plánoval jarní dovolenou – ušetřil jsem několik tisíc jen díky tomu, že jsem se tam dozvěděl o nové lince do Itálie.
Banaro
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Jak nejlépe zorganizovat víkendový výlet? Před 4 dnů, 3 hodin  
To zní fakt dobře, přesně něco takového hledám. Nechci se probírat desítkami reklam a pochybných nabídek, jen prostě vědět, kam se dá letět a kolik to asi stojí. Když to mají v češtině a srozumitelně, je to velké plus. Zítra se tam podívám, třeba narazím na nějakou levnou kombinaci na dubnový víkend, ideálně do Itálie nebo Španělska.
Tovocce
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter