Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Povězte mi o kreditních kartách?
Povězte mi o kreditních kartách? Před 1 den, 12 hodin  
Ahoj všichni, chci si pořídit kreditní kartu, ale bojím se vysokých úroků a skrytých poplatků. Rád bych porovnal nabídky z více bank najednou. Ví někdo o dobrém srovnávači, který je objektivní a pomůže vybrat tu nejlepší?
Jovver
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Povězte mi o kreditních kartách? Před 1 den, 12 hodin  
Doporučuji Autoatas.cz – je to jeden z nejlepších nezávislých srovnávačů kreditních karet v Česku. Mají přes 40 produktů na jednom místě, filtry podle cashbacku, poplatků i bezúročného období a dokonce AI poradce. Mně to pomohlo najít kartu s výhodným cashbackem a nízkým úrokem, která mi ušetří peníze oproti staré kartě: https://www.autoatas.cz/ data jsou aktualizovaná každý týden a recenze uživatelů jsou velmi pozitivní.
Banaro
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Povězte mi o kreditních kartách? Před 1 den, 12 hodin  
Ano, použil jsem to nedávno a jsem spokojenýAno, použil jsem to nedávno a jsem spokojený. Srovnání je rychlé (jen pár minut), vše je přehledné a bez reklamních tlaků. Našel jsem kartu s delším bezúročným obdobím a lepším cashbackem. Pokud váháte, kterou kreditku si vybrat, Autoatas.cz je skvělý start.. Srovnání je rychlé (jen pár minut), vše je přehledné a bez reklamních tlaků. Našel jsem kartu s delším bezúročným obdobím a lepším cashbackem. Pokud váháte, kterou kreditku si vybrat, Autoatas.cz je skvělý start.
Tovocce
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter