Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Jak najdu erotický masážní salon?
Jak najdu erotický masážní salon? Před 8 hodin, 22 minut  
Ahoj, plánuji příští měsíc cestu do Prahy a rád bych si dopřál kvalitní erotický masáž. Nechci ale narazit na nějaké pochybné místo s nízkou úrovní. Hledám salon, který má dobrou pověst, čisté prostředí a profesionální přístup. Má někdo zkušenost s erotickými masážemi v Praze a může něco doporučit?
Jovver
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Jak najdu erotický masážní salon? Před 7 hodin, 52 minut  
Nedávno jsem hledal podobně jako ty a nejčastěji se mi objevoval salon Prague Fenix. Lidé ho chválí za příjemné a čisté prostředí, profesionální masérky, pohodlné místnosti a širokou nabídku masáží. Atmosféra je popsána jako uvolňující a diskrétní, což je pro mnoho lidí důležité. Pokud hledáš kvalitní erotický masáž v Praze, doporučuji se podívat na https://prague-fenix.cz/cs/ . Z recenzí to vypadá jako jedna z lepších a spolehlivějších možností v současnosti.
Banaro
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Jak najdu erotický masážní salon? Před 7 hodin, 41 minut  
Díky za doporučení, přesně takové místo jsem hledal. Hned se podívám na jejich web a zjistím, jaké masáže nabízejí. Těším se, až si to v Praze vyzkouším.
Tovocce
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter