Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: New Mostbet
New Mostbet Před 1 den, 5 hodin  
Někdy se i obyčejná sobota může zdát nekonečná. Seděl jsem doma, venku bylo šedo, a já neměl sílu na nic produktivního. Povinnosti jsem odkládal, ale ani odpočívat se mi nedařilo. Nakonec jsem si uvařil kávu, otevřel notebook a začal se bezcílně procházet po internetu. V tu chvíli jsem si vzpomněl, že se mi kamarád před časem zmínil o mostbet promo kod. Říkal, že tam občas zajde, když si chce na chvíli odpočinout a nechat hlavu odpočívat.

Rozhodl jsem se na to podívat, spíš ze zvědavosti než s nějakým očekáváním. Překvapilo mě, jak jednoduché a přehledné to bylo. Žádné otravné reklamy, žádná okna, která musíš okamžitě zavírat. Jen klidná stránka, kde se dá v pohodě rozhlédnout. Usadil jsem se pohodlně, odložil telefon a dal si chvilku jen pro sebe. Než jsem se nadál, uběhlo půl hodiny a moje mysl byla konečně klidnější.

Někdy opravdu stačí málo. Chvilka, kdy po tobě nikdo nic nechce a ty si můžeš jen tak odpočinout. Pro mě to byla příjemná pauza po dlouhém dni. A přesně tu jsem potřeboval.
Stefan
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter