Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Fórum bylo dlouho očekáváno uživately alkoholik.cz
Stránka: 1
Dolů
Téma: Proc piji
Proc piji Před 10 rok, 10 měsíce  
Přečetl jsem hodně článků, kde ženy psaly, že manžel se stal alkoholikem a ony nechápou proč se tak stalo. Odpověď je jednoduchá. Muž je zodpovědný za fungování rodiny a přijde čas, kdy začnou problémy nejen v práci. V takovém případě muž potřebuje podporu od ženy, bohužel v mnoha případech se toho nedočká, proto příjde to co příjde. V takovém případě je alkohol nejjednodušší východisko. Vím, že hodně z Vás řekne, že alkohl je droga, ano to je, na to nic nemůžu říct. Proto tímto bych chtěl říct ženám, važte si svých mužů a podporujte je a taky bych chtěl vzkázat mužům, když víš, že tě žena nedokáže podpořit když potřebuješ, v případě, že spolu nemáte děti tak ji opusť. Není jediná, na světě jich je víc než dost.
zatvor
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Proc piji Před 10 rok, 10 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

zatvor má svym způsobem pravdu....jen bych doplnil, že lépe se abstinuje v důchodu... to totiž umí každej, válet se doma a abstinovat bez streu
petrch

Vela dochodcov zacne pit ked odidu na dochodok, preto ze odrazu stratia svoje zauzivane stereotypy a zacnu sa nudit. Aj vela zien na materskych dovenkach zacne pit a to kvoli stereotypu.
Samozrejme aj stres je spustac, ale zatvor sa myi v tom, ze je to problem len u muzov. V dnesnej dobe vacsina zien pracuje a taktiez sa musi starat o to, aby bolo dostatok penazi v domacnosti.
A tymto vypoctom by sa dalo pokracovat, takze v podstate by sme dosli k tomu, ze teoreticky vsetci by mali byt akoholici. Lebo kto chce pit, tak dovod si vzdy najde.
Aspon ja som si ho nasla vzdy. Bud som zapijala stres v praci alebo nejaky smutok, hadku s priatelom, alebo len to, ze mi bolo super a chcela som to oslavit. Kazdy dovod mi bol vzdy dobrym dovodom
Kira

Důchodci většinou nemají za co pít.Jsou rádi, že mají na nájem, léky, trochu jídla.A když pijí, mají depky, stresy, jako každý alkoholik.
Liba

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter