Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Fórum bylo dlouho očekáváno uživately alkoholik.cz
Stránka: 1
Dolů
Téma: potřebuju něčí názor
#4991
potřebuju něčí názor Před 12 rok, 11 měsíce  
Dobrý den, mam kamarada, který měl jednu dobu dost problému a rešil to tím, že skoro každý den pil...trvalo to tak pár měsíců (cca 2), potom mu někdo pomohl trochu se z toho dostat(nepil 2 měsíce), ale stejně si myslím, že teď pořád pije víc než je zdrávo, jenže si to nechce přiznat a nepřijde mu to nijak špatné. A lituje toho předchozího období, kdy hodně pil. Jak mu mám teď pomoct? Myslíte, že už má náběh na alkoholismus?
...

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#5303
Re: potřebuju něčí názor Před 12 rok, 10 měsíce  
zkus si přečíst nějaké jiné diskuze.Určitě najdeš odpovědi.Hodně se tady hovoří,jestli je někdo alkoholik nebo ne.Pokud má někdo potřebu pít buď každý den nebo nějakou nobu nepije a potom,do "toho" znova spadne,je alkoholik.Pití pro účinek a fyzická potřeba alkoholu je opravdu definice alkoholika.Píšeš o 2 měsících,ale jsou to možná 2 měsíce o kterých víš.A i kdyby,je nejvyšší čas něco dělat.Opravdu není potřeba se propít k delíriu......Pokud mu chceš opravdu pomoct,určitě tady odpovědi najdeš.Pokud ne ,znovu se ozvi.
Anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter