Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Fórum bylo dlouho očekáváno uživately alkoholik.cz
Stránka: 1
Dolů
Téma: Rychlý srovnávač půjček, který opravdu funguje
Rychlý srovnávač půjček, který opravdu funguje Před 8 hodin, 20 minut  
Ahoj lidi, napsal jsem tu delší recenzi, protože jsem to sám několikrát použil a vidím, že o tom furt kolujou mýty https://www.zbozi-pro.cz/ – v podstatě agregátor nebankovních půjček – vyplníš jeden formulář (jméno, číslo OP, telefon, kolik potřebuješ a na jak dlouho) a během 2–5 minut ti přijde několik nabídek od různých poskytovatelů (Zaplo, Kamali, CreditPortal, Ferratum atd.). Nemusíš proklikávat deset webů, všechno máš pěkně vedle sebe: RPSN, celková splatná částka, den splatnosti. To je mega výhoda oproti chození po jednotlivých stránkách.Moje zkušenosti: První půjčka 10 000 Kč na 30 dní – schváleno za 8 minut, peníze na účtu do 12 minut (pondělí dopoledne). Zaplatil jsem o 1800 Kč víc, RPSN kolem 280 %.
Podruhé 25 000 Kč na 2 měsíce – taky rychle, ale už mi nabídli jen 2 firmy, protože některé mají limit na opakované žádosti.
Žádný podvod, všechno regulované ČNB, žádné předem platby nebo divné SMS.

Nevýhody:
Úroky jsou brutální – krátkodobé půjčky mají RPSN 200–500 %, takže pokud to nevrátíš v termínu, začne to bolet. Některé firmy posílají peníze jen na účet, ne hotově. Recenze na jejich webu jsou vybrané (to je normální), reálné zkušenosti na fórech jsou smíšené – kdo to bere jako nouzovku a splatí včas, je spokojený; kdo to protahuje, končí v dluhové pasti.Celkově: 8/10 za rychlost a pohodlí, ale jen pro lidi, kteří umí počítat a neberou to jako normální způsob financování. Pokud můžeš, radši banka nebo rodina. Když ale shoří lednice ve 22 hodin a banka ti řekne „za 3 týdny“, tak zbozi-pro.cz je jedna z nejlepších možností, jak to rychle vyřešit.
Hanioou
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter