Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Fórum bylo dlouho očekáváno uživately alkoholik.cz
Stránka: 1
Dolů
Téma: IT company
IT company Před 1 den, 7 hodin  
Ahoj, řeším teď v práci docela zmatek v procesech a vůbec nevím, jak to efektivně nastavit, aby nám to nezabíralo všechen čas. Máš nějakou zkušenost s tím, jak si nechat s řízením firmy trochu pomoct?
German23
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: IT company Před 1 den, 7 hodin  
Hele, úplně vím, o čem mluvíš, taky jsme se v tom dlouho plácali, než jsem narazil na learn more a zkusil to využít. Zpočátku jsem měl fakt obavy, jestli to není jen další zbytečný náklad, ale jakmile jsme si nastavili procesy, ušetřilo nám to mraky času u agendy, kterou jsme nezvládali. V rámci České republiky je to jedna z nejlepších možností, jak si uvolnit ruce pro důležitější věci. Určitě se na to mrkni, v našich podmínkách to fakt dává smysl.
kirurumaru
Fresh Boarder
graphgraph

Re: IT company Před 1 den, 7 hodin  
To zní zajímavě, díky za sdílení zkušenosti. V poslední době hledám různé způsoby, jak si práci lépe zorganizovat.
Dsadqwdas
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter