Chuchto:
Takže zas asi si to budu muset vymyslet a realizovat sám jak s tím pivem co z toho měl každý prdel, že 5 piv denně, proč přestávat.. Naštěstí těch 100g není spodní, ale spíš horní nervní limit..Ale je to jasné, nikdo mi nepomůže, exot se dostane do exotských situací... a musí se odexotovat z nich sám...
Rachel: Koukam, že se to tu ještě víc zavirovalo:( škodaaa. Ahoj Chuchto
Chuchto: Ono je to asi tou neexistencí tohoto webu na moderních platformách. Ale to je ok
Chuchto: Ono ženy to vedou a jdou s dobou, tudíž netříští síly, aby udržovali něco bez perspektivy tady a udržují si být fit jinde a jinak. A autor webu asi web předal nebo prodal.
Chuchto:
Zajímavý link Drogy v Československu 1991, sice alkohol tam není zmíněné, ale dá se tam dosadit. «link» Chuchto:
Omen nomen mého nicku na návštěvě v Čechách. Snad nepije pivo «link» Chuchto:
Omen nomen mého nicku na návštěvě v Čechách. Snad nepije pivo.. Víte proč zemřel Bruce Lee? Byl totiž jediný, kdo porazil Chucka Norrise. Dracula zas nezemřel, protože se bál Chucka Norisse. «link» Chuchto:
Často se tvrdí, že Chuck Norris má takovou sílu, že alkohol má s ním problém, nikoli naopak.
Chuchto:
"Chuck Norris neměl nikdy problém s alkoholem. Avšak alkohol má problém s Chuckem Norrisem."
Chuchto:
Chuck Noriss neměl otravu alkoholem, ale alkohol měl otravu Chuckem Noriss sem!
Chuchto:
Táta obejde svého syna a říká: "Dobře, synu, vidíš tam ty čtyři stromy ? Alkoholik by viděl osm stromů!"
A syn říká "Ale tati, tam jsou jen dva stromy!?"
Chuchto: Učitel matematiky: "Pokud mám 5 lahví v jedné ruce a 6 v druhé ruce, co mám?"
Student: "Problém s pitím."
:D
Chuchto:
Včera jsem byla v baru, když jsem si najednou uvědomila, že zoufale potřebuji prdět. Hudba byla opravdu hlasitá, tak jsem si načasoval prdy s beaty. Po pár písničkách jsem se začal cítit lépe. Dočetla jsem pivo a všimla jsem si, že na mě všichni zírají...
Pak jsem si najednou vzpomněla, že poslouchám svůj iPod
Chuchto:
Pět minut mi trvá pěšky do místní hospody a 25 minut, než se z ní vrátím.
Rozdíl je ohromující.
Chuchto:
Moje přítelkyně mi řekla, že neexistuje nic jako problémy, jen příležitosti.
Říkal jsem si, to je skvělé. Mám vážnou pitnou příležitost.
Chuchto:
Dnes jsem oslavil svůj 365. den střízlivý
Trvalo mi to jen 27 let, ale pořád je to docela dobré
Chuchto:
Opilý starý muž sedící v baru sleduje, jak se vejde dobře oblečený mladý chlapík a žádá barmana o 18 let starou skotskou. Barman mu nalije drink, ale jakmile to ochutná, zákazník řekne: "Ne, ne, ne, pane. Tohle je 12 let. Požádal jsem o 18." Barman zrudne a zanoří a hned se a sypou s dalším sklem. Zákazník se napije, říká: "No, to je lepší, ale je to 14, a já opravdu chci 18." Bez jediného slova barman ustupuje a vrací se s dalším nápojem. Když to zákazník ochutná, vřele se usměje a řekne: "Jo, to je věc." Starý opilec, který sledoval celou scénu, zavrtí úžasem hlavou a vyjde z baru, jen aby se o minutu později vrátil s lahví v hnědém papírovém pytli. Podal to milovníku skotské a dadává, "tady to máš, chlapče, zkus tohle." Pán si naklání láhev ke rtům, a okamžitě vyplivne doušek a zvolá: "Panebože, člověče, to chutná jako vaše chcánky!" "Velmi dobře," odpoví opilý, "teď mi řekněte, kolik mi je!"
Chuchto: Staršího muže zastavuje policie kolem 2. hodiny ráno a je dotázán, kam v tuto noc směřuje.
Muž odpovídá: "Jsem na cestě k přednášce o zneužívání alkoholu a účincích, které to má na lidské tělo, stejně jako na kouření a zůstat venku pozdě."
Důstojník se pak ptá: "Opravdu? Kdo pořádá tu přednášku v této noční době?“
Muž odpověděl: "To by byla moje žena."
:D
Chuchto: Po aljašské krajině se procházeli dva neozbrojení turisté. Všimli si, že z větru je sleduje velký medvěd Grizzley. Jeden z výletníků okamžitě upustil batoh a vytáhl pár běžeckých bot a pokračoval v jejich oblékání. Jeho partner se tomu posmíval a připomněl mu, že nemůže toho medvěda předběhnout.
První turista odpověděl, když si sešněroval běžecké boty: „Nemusím bohajeho medvěda předběhnout. Jen musím předběhnout tebe!"
Chuchto:
A borec na konec kreslený : «link» Chuchto:
Poslední link je podpora alkoholu, fuj!
Chuchto: Co se děje s tělem, když přestanete pít alkohol
YouTube · Jirka vysvětluje věci
Chuchto: Pak ještě Vědecké kladivo a alkohol Good luck, Já si našel AI kofein a vyjelo mi nepřekračovat 400mg kofeinu a nepřekračovat, good luck!Jinak Praha Hlavák, nic moc, ale alkoholici tu také končí..
Richard: Jirka vysvětluje věci je super.
Chuchto:
Ako sa mas, držíš sa drevokocur, co mačky?
Chuchto: Reklama je (billboard prý 90%-100% AI vytvořena) Tudíž tyto reklamy budou patrně taky automat.
Chuchto:
Zde jsem našel odkaz s tématem v širokospektrálním pojetí drog obecně. Glosář pojmů a adresy a mapy pomoci. Páčko alká i či. «link» Chuchto: Chuchto a v zimě zima zimovatá a v létě teploučko se střídmě a střízlivě vrací a pro tuto diskusi je to svěží vítr říznutý s porodními bolestmi žírafích trojčat odnosených náhradní matkou dojnicí Zojou z Uljanovsku.
pert:
Leze leze po železe, hledá díru až tam v leze. Co je to
pert: ---------------------------------
pert:
Veselé vánoce, ať se vám všem daří