Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345678...12
Dolů
Téma: Přestal jsem pít
*
Re: Přestal jsem pít Před 12 rok, 11 měsíce  
Proto raději ten mail. V otázce některých drog jsem vcelku liberální. Že přibývá lidí s psychiatrickou diagnózou mě nepřekvapuje. Neustálý stres, honička, neschopnost vypnout. Mediální masáže co všechno bychom měli mít abychom byli šťastni a mnoho dalšího. To se musí často projevit. Pokud vím, tak má být v ČR okolo 30 procent lidí zralých na F diagnózu. Můj odhad je, že se to pohybuje mezi 40 - 50 procenty lidí.
Nicméně hranice normality neexistují, ty si určují mocní tohoto světa. Tak bych to radši nechal být. Ideální je žít pro sebe a blízké a kašlat na hlavní proud a společnost.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16
Poslední úprava: 29/09/2012 14:12 Provedl: petr_n.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Souhlasím s tím, že šamani ví, umí víc, než někteří lékaři,Kudzu-prý také pomáhá na závislosti,pustili do světa, už jen zírají, jak rostlina mizí, jak se s ní kšeftuje.Jsou vyškoleni, chrání se svá tajemství.A psychické nemoci?Lidi za většinu mohou sami, honí se za penězi,mamoní, nežijí, pořádně se nenají, neumí se od srdce zasmát, zajít s dětma do lesa!_Petro, bezva-,najednou zjistí, že je život pryč, že mládí si nekoupí, a začnou blbnout.Mizí úcta k starým lidem, k přírodě, k životu......
Liba

Líbo, naprostý souhlas !!!!!! Žijeme v konzumní společnosti, vše poměřujem materiálníma statkama, předháníme se, chlubíme v práci, kde jsme všude na dovolené byli...přitom neznáme Čechy, jak jsou krásné. Přitom jsme k sobě hnusní, nejenom v rodině, ale i k okolí. Potom se jednou za rok na Vánoce tváříme, jak se milujeme, ovšem až po té, co jsme oběhli supermarkety, uštvaní zasedli ke stolu e předstíráme pohodu sváteční. Možná to cítíte jinak, ale já vidím tady nejvetší chybu.Materialismus a ztráta morálky.
Aneta

a zdravím holky anet a libo, ano je to tak....konzum a lidi jaksi otupělejší a takoví nevím myslím že i hodně jich je povrchních a hloupých, je to i krize hodnot, no nevím moc nechci moralizovat, ale i proto mají lidi tolik psychických problému a to, že je útěk i chlast je jasné. Když nepiješ vidíš to jasněji ale i tak to není lehké ustát. a třeba i ta krize finanční a jiná pomůže se lidem probrat, no konec kázání..svatá nejsem:), ale střízlivá ano:)..to hlavní, pa
petrata

Zapomíná (opomíjí se)se,že lidský organismusum obsahuhe i psyché-lidskou duši.ŽIJEME V KONZUMNÍ SPOLEČNOSTI-NICMÉNĚ STÁLE NÁM VLÁDNE NAŠE SICIÁLNÍ MYŠLENÍ,KTERÉ JE V KAŽDÉM JEDINCI ZAKODOVÁNO.NAŠÍM UKOLEM JE NAČIT SE PODLE TOHO ŽÍT!
Jana Mertosová

Petrato, taky zdravím !!!!! Taky nechci motalizovat a snažím se být velkorysá s spíš lidi chápat. Ale někdy zůstává rozum stát....
Aneta

no anet doba je už taková:)...
petrata

Teď tu všichni víceméně říkáte, co ten nebožák David... já myslím, že je to tak... každý má právo vybrat si jak chce žít... tlak společnosti a médií tu určitě je, ale má na nás jen takový vliv, jaký mu dovolíme... mě připadá, že nejhorší je, že většina se v průměrnosti cítí dobře, nechce se lišit názory, způsobem života od ostatních...
Jo a k těm halucinogenům, já z nich měla vždycky strach... ani nevim pořádně proč... chlastu jsem se nebála, jiných drog taky moc ne, ale z psychedelik mám divnej pocit... jakože bych se už nemusela vrátit do reality...
Hanka

Vzkaz smazán administrátorem.
Davča

Poslední úprava: 02/10/2012 13:45 Provedl: zbynek.

tak Davide, teď už i já si jsem jistá, že si děláš srandu ale mě to baví, jen se to fakt nehodí sem... myslim, že by sis měl udělat třeba blog a dělit se tam o svoje příběhy v nové rodině ) budeš mít úspěch! já sama už se nemůžu dočkat, jak to bude dál... ale sem už to nepiš!
Hanka

Stránka: 12345678...12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter