Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...8182838485868788
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Selincro Před 9 rok, 6 měsíce  
Selincro je otrava. V pondelok pojdem za svojim doktorom a dam mu jednu zjest aby vedel co predpisuje. Dva dni uz nespim, mam hnacky a niesom vo svojej kozi. Ten kto vymyslel selincro musel byt sadista ktory sa tesi z utrpenia druhych. Ale co by zufalec neurobil pre to aby sa dostal zo zufalstva? Siahne po comkolvek co je jednoduchsie ako pevna vola. Niesom abstinent ale uz som vo faze kedy sa mi podarilo nedat mesiac alkohol do ust a intervali mojej abstinencie sa stale zvacsuju. Niesom stale za vodou ale reagovat na otravu zvanu selincro mi nedalo. Vsetkym zavislim odkazujem ze to (selincro) nosime v sebe len ho treba nejako najst.
Juraj
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Selincro Před 9 rok, 5 měsíce  
Juraj, píšeš:
Selincro je otrava. V pondelok pôjdem za svojím doktorom a "dám mu jednu zjesť" aby vedel, čo predpisuje. Dva dni už nespím, mám hnačky a nie som vo svojej koži.
..."Nie som stále za vodou" ale reagovať na otravu zvanú selincro mi nedalo..

Juraj,

..."užil doktor Tvoju medicínu/(selincro)?" (...chutila mu?)

...za vodou budeš, až keď sa preplavíš cez Styx, ale ako alkoholik môžeš veľmi dlho iba márne hľadať brod...
(...asi ako vodu v koši nosiť!)

(Priprav (si) radšej mincu pre Chárona!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 7 rok, 1 měsíc  
Richard Abraham napsal:
Ahoj,
přestal jsem úplně sám s minuty na minutu a jde to. Nikdo mi v tom nepomohl. Nevěřte na doktory, psychology atp.....je to blbost...to přestat nakonec nusíte vy a nikdo jiný. Hodně pracovat, začít sportovat...běh, jízda na kole....upravit si jídelníček.....a makat na sobě a neustále si při chuti na alkohol říkat důvody proč NE. To je vše....
Richard Abraham, Hořovice

Zdravím,
každý to má jinak, z minuty na minutu jsem to třeba já nedala, předcházelo tomu u mě x pokusů a až teď se zatím držím nejdéle a ano je to změna k lepšímu.
Přeji všem hezký den
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 7 rok  
Richard
Rozhodnout se - přežít začátky - žít...
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 9 měsíce  
Ahoj, jak si osvěžujete vědomí své abstinence (jesti vůbec).
Zjistil jsem, že se musím o sobe trochu pečovat a osvěžit si ty informace, protože za 2,5 roku to vybledlo a ztratil jsem část svých dovedností a akceschopnosti zvládat stavy maskovaně se objevujícího bažení, které opravdu nabírá rysy reálnéh nebezpečí a vlastně úplně rizikově hrozí relapsem.
Ono, nevím, nečetl jsem statistiky, ale jistě není úplně nerizikové třeba 2,5roku od začátku abstinece.
Co radíte, chci si abstinenci udržet i dál (raději neříkám jak dlouho) ale chci dál, to je jasné. Prodlužuji si to vždy o 3 měsíce a pak znovu. Je to pro mne lepší než třeba o rok, respektive, spíš se na tom okamžitě shodnu.
Mějte se.
Chuchto
Senior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 03/08/2024 09:10 Provedl: Chuchto.

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 9 měsíce  
Ahoj, asi se tu proměnila generace, dnes mají mladí také problémy, ale jsou již na jiných typech fór, i když tohle fungovalo pro generaci střední a starší, tedy analogovou, ta digitální, virutální, computerizzovaná generace mileniálů a generace mladších. Závislá již jiným kombinovaným způsobem na binge drinking šťávonád s kouřalkou.
No, ono se to tady buď zas dá dohromady nebo taky ne. Tak zdarec a sílu střízlivému sluníčko mi svítí, skoncoval jsem s pítím.
Chuchto
Senior Boarder
graphgraph

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 8 měsíce, 3 týdnů  
A jak to máte vy?Napište, vyměníme informace.
Chuchto
Senior Boarder
graphgraph

U mě nic nového, chlastám..
David
Gold Boarder
graphgraph

Tak si zkus měsíc nepít a uvidíš, zda jsi nebo nejsi alkoholik. To je prý test. Když to nedokážeš, tak máš závislost.
Chuchto
Senior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 11/08/2024 11:06 Provedl: Chuchto.

Na rovinu řeknu, že moje abstinence je zapříčiněná tím, že jsem neměl na svůj koníček peníze. A měl jsem i jinný koníček,který mě jaksi na něm záleželo více. Nebýt ceny piv a mého zchudnutí, tak dále chodím do hospody. Prostě mi to v životě nešlo už dohromady s životem a finančně.Takže mudrovat tu nebudu,asi platí to, že každý přestává kvůli sobě. Zdarec.
Chuchto
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...8182838485868788
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter