Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: Zabiják metylakohol
Re: Zabiják metylakohol Před 12 rok, 11 měsíce  
Taky mi to připadá směšné a opatření nedokonalé.Ted´se prodej zakázal je největší rozruch.Zabavuje se to co je v barelech.Schované a neokolkované láhve,které pravděpodobně budo s metylem se tiše a pomalu začnou doprodávat mnohem později.Jsou v tom peníze!A PENÍZE VLÁDNOU I NAŠÍ VLÁDĚ-NATOŽ ABY NEVLÁDLY BĚŽNÝM PODNIKATELŮM A OBČANŮM!Takže celá situace se potáhne.jestli už budou viníci-tak se patřičně ututlá-byla by z toho zbytečná ostuda.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

počkej libo, chceš říct, že lidi umirali na otravu tímhle sajrajtem už dříve? v květnu? a nikdo o tom nevěděl, to fakt? nechápu..
petrata

Jasně, že ano.Nyní prošetřují 150 úmrtí, pitvají.Kdoví, kolik lidí zemřelo.A nemuseli to být jen alkoholici.Jen si přiťukli , napili.A pořád se mlží, tutlá, vyšetřuje.
Liba

Schované a neokolkované láhve,které pravděpodobně budo s metylem se tiše a pomalu začnou doprodávat mnohem později.Jsou v tom peníze!A PENÍZE VLÁDNOU I NAŠÍ VLÁDĚ-NATOŽ ABY NEVLÁDLY BĚŽNÝM PODNIKATELŮM A OBČANŮM!Takže celá situace se potáhne.jestli už budou viníci-tak se patřičně ututlá-byla by z toho zbytečná ostuda.

Mám taky takový pocit.Něco tu smrdí!... A teď slyším,že je prohibice.
ha13

Proč až nyní?Práci našich aktivních politiků by zvládlo i malé dítě.Jsou děsně rychlý, rozhodní, trapní.Pajcovaný alkohol je dávno všude.Miliardy v čudu, že jde o lidské životy, nezajímá to politiky, vládu, a nejde jen o alkohol.
Liba

Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

Stejně by se mi to líbilo,kdyby to zůstalo tak napořád.Myslím ten zákaz tvrdýho alkoholu.Já vím,stát by přišel o velký prachy,výrobci taky,hospodští...ale mně by se to líbilo,myslím,že by bylo na světě o něco líp.
Kolikpak lidí si hrálo na abstinenty a přitom jejich první cesta ráno vedla ke stánku na prvního...pak v práci schovaná placka,cestou domů zase ke stánku,nebo do hospody.Těm je asi ouvej,ale kdo ví,kéž by alespoň jeden si uvědomil,že to bylo špatně a chtěl to zkusit jinak.Bez chlastu.
ha13

ha 13
souhlasím s Vámi,že by to bylo dobře-ale opravdu si myslíte,že tu slavnou prohibici každý dodržuje?
Od "sametové"revoluce všichni věděli,že se u nás alkohol pančuje ve velkém a nebylo to jenom u Vietnamců-jenom o těch jejich tržnicích se tehdy "oficiálně" mluvilo.Byli a jsou do toho namočeni všichni-od policajtů po vládní činitele-je to byznys.Jen pro zajímavost-jsem průvodkyně a měla jsem o weekendu německou skupinu.Myslíte si,že nám nenalili a neprodali becherovku i sebou-komedie!!! Jsme v Čechách,jsme národ Švějků.
Helena
Helena

Prohibice je hloupost,jsou lidé, co popíjí, nestanou se alkoholici.Proč by si nedali pár sklenek.Zoufale tu chybí osvěta, co je alkoholismus, jak je nebezpečný....ale proč by osvětovali, když jsou z toho miliardy, lidi ať klidně trpí, ničí se, hlavně penízky tečou,většinou do kapes , ne do státní kasy.To je ten bordel!
Liba

A největší bordel je ten, že vláda ví léta o nekvalitním alkoholu, přesto nenakoupila protilék na otravu metanolem.To je na žalobu.
Liba

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter