Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Společnost a abstinence - výmluvy/důvody
Společnost a abstinence - výmluvy/důvody Před 11 rok, 10 měsíce  
Je tomu 116 dni co se ze me stal abstinent a jsem na to nalezite pysna!

Avsak me nepiti alkoholu na verejnosti se potyka s ruznymi reakcemi a tak premitam, zda-li nemate nejaky osvedceny recept a treba i vtipnou hlasku jak oduvodnit ze proste uz nechlastam. Zarazila jsem se uz nad usedkem par lidi, kteri proste nechapou me pohnutky a proste do dusledku se dal vyptavaji proc..

Podotykam me duvody jsou vetsinou na miru danemu cloveku, tedy v praci - zdravotni duvody (coz nelzu), rodina a par dobrych pratel vi opravdovy duvod, znamym nebo "novym" lidem vetsinou rikam že mam rada cistou hlavu, nebo nechutna mi, nebo uz mam sve vypito a ted uz stacilo, neco v tom smyslu. Mate s tim nejake zkusenosti, neco originalnejsiho ala nepiju alkohol protoze jsem zavislak na vode..?
Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01
Poslední úprava: 29/11/2012 23:34 Provedl: Jessie.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Společnost a abstinence - výmluvy/důvody Před 11 rok, 10 měsíce  
Do toho, že nepiješ, nikomu nic není, ale známe "dobráky", "chytré", takže nemá cenu okecávat, omlouvat se.Nepiju, no a?A proč ty chlastáš.?
Liba

Re: Společnost a abstinence - výmluvy/důvody Před 11 rok, 10 měsíce  
Celkom dobre zaberá taktika obohratej platne - keď ťa niekto ponúkne, povieš "nechcem", keď sa opýta prečo, povieš "nechcem", keď sa zase opýta prečo alebo zase ťa ponúkne, povieš "nechcem".

Prípadne môžeš odpovedať "Som alkoholička a jeden pohárik u mňa rozbehne dvojtýždňový ťah, tak si radšej nedám" a ten dotyčný si na 99% bude myslieť, že si z neho robíš prdel
Martin

Re: Společnost a abstinence - výmluvy/důvody Před 3 týdnů, 4 dnů  
Martin napsal:
Celkom dobre zaberá taktika obohratej platne - keď ťa niekto ponúkne, povieš "nechcem", keď sa opýta prečo, povieš "nechcem", keď sa zase opýta ohledně toho, co je to štěstí a prečo alebo zase ťa ponúkne, povieš "nechcem".

Prípadne môžeš odpovedať "Som alkoholička a jeden pohárik u mňa rozbehne dvojtýždňový ťah, tak si radšej nedám" a ten dotyčný si na 99% bude myslieť, že si z neho robíš prdel

Já se také teď vymlouvám, když přestávám..vždy řídím, tak když mi někdo nabídne alkohol, řeknu, "omlouvám se, ale řídím" a funguje to..
Eva Horka
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Společnost a abstinence - výmluvy/důvody Před 1 týden, 6 dnů  
Tak já tedy tohle vyřešený nemám, ale asi bych měl v ruce nějaký nealko a tedy bych nemohl držet ještě alko.
Chuchto
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter