Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...7891011121314
Dolů
Téma: Nekontrolovatelné pití
Re: Nekontrolovatelné pití Před 13 rok, 3 měsíce  
Ríšo,děkuju za všechny.Jde to.Jen se nebát a vykročit.Jenom pít je opravdu málo,na to,aby střízlivost vydržela déle.Přesně jak píšete je důležit= naučit se tak žít.At´vám střízlivost a radost z ní vydrží na celý zbytek života!
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Dobrý den Ríšo,
připojuji se k paní Janě,i já jsem si ráda přečetla,že se držíte.Ty stavy střízlivosti popisujete přesně,tak ať Vám abstinence a barevný střízlivý život vydrží!
Helena
Helena

richarde to zní báječně, jsi skvělý, jde to...mě se vede taky dobře...za chvíli to bude měsíc...a pak taky rok a tak...je to radost číst že se to daří:), pozdravy i ostatním
petrata

Ahoj všichni a ženy zvlášť!!!!Děkuji Janě,Heleně a i Petře za své příspěvky a názory a věřte,potěší to, že někdo to co píši čte a taky, že jsem někomu oporou a třeba jen tím psaním! Věřte,rád komunikuji a o problému,který máme třeba společný vůbec nejvíc a jsem ukecaný i na "skupinách",kam docházím jednou týdně a nechci na tom nic měnit,protože vykecat se je moc důležitý a mě to moc pomohlo od začátku a ničím jsem se netajil a ve skupině,která je vlastně mojí náhradní rodinou se mohu svěřit s jakýmkoliv problémem a vím, že se s toho nic nedostane ven a naopak to může zase někomu jinému pomoci,protože i já mám jako každý své problémy a kolikrát mi právě starosti jiných na skupině "nakopnou",že na tom nejsem ještě tak špatně a jsou lidé,kterým je hůř,ale to není škodolibost,ale soucítění s lidmi co mají stejné problémy jako já!Po tom čase co nepiji vím,že přestat je problém a odvaha,ale mít někoho,komu se můžete svěřit,je snad ještě důležitější a moc to pomáhá,aby člověk nespadl tam,kde byl před tím!Malá rada- hovořit v rodině,na skupinách a i s kámoškou či kámošem,ale to musí opravdu být ti nej,né každému se svěřujme!!! Držím nám všem palce,ať každý najde toho správného parťáka na pokec a taky ať je těch dnů bez chlastu co nejvíce! Mějte se všichni moc dobře a zase třeba tady AHOJ!!Ríša
Risa

Ríšo, určitě sem piš, nakopne to spousta lidí.Potěší.Ve skupině máš zázemí, a to, že zjistíš, že někdo prožívá peklo, trpí, ti musí dodat sílu, a říkáš si, že jsi pil vlastně kvůli maličkostem, a oni jsou Tvá motivace, Ty zase pro ně, a je to ten správný kolotoč.Tak ať Ti to hraje a zpívá, country mám ráda.
Liba

Moc gratuluji Riso a krasny zivot preji!
Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

Ahoj a jen krátce! Děkuji Líbě a Jessie(probůh nevím jak vyskloňovat),jak už jsem psal,jsem rád když někdo napíše svůj názor či povzbuzení! Sám tady tak chci fungovat a není každý den posvícení i já se dostávám do problémů každodenního života, ale díky abstinenci se jich nebojím a zvládám je řešit a držím každému z nás, ať je tak i u Vás,kteří třeba jen přečtením mého příspěvku si řeknou "A jde to" a říkám po pravdě- Fakt to jde!!!!Ještě jednou díky za všechny názory a přeji hodně dní bez chlastu! Ríša
Risa

Re: Nekontrolovatelné pití Před 12 rok, 10 měsíce  
Ahoj lidičky a všichni,kteří občas zavítáte sem a jste ochotni si něco přečíst od člověka,který jako vy se potýká s problémem "chlast".14.února budu mít za sebou dva roky své abstinence a zodpovědně můžu a chci říci, jako už několikrát, jinak už to nechci!!!!!!!!!! Přátelé věřte,vím o čem mluvím, po letech strávených v opileckých stavech a hlavně poopileckých,kdy jsem nevěděl, zda žiji, či umírám a vlastně jsem se dostal do nekonečného koloběhu vyrovnávání hladin a nekonečného slibování sobě a nejbližším, jak toho už nechám a dostávání se do stálých problémů s pitím, jsem teď naprosto jiný člověk, srovnaný sám se sebou s větším sebevědomím a s nadhledem na vše tzn.,že se srovnaly i mé nervy a řeším vše jinak a v klidu a prostě jednoduše - nechci se už dostat do spárů "démona" a prožívat to, co jsem si užil dostatečně a své rybníčky jsem si vypil a to co prožívám díky abstinenci si nehodlám ničím a nikým vzít a udělám pro to maximum,protože to stojí za to a vřele všem,co byli jako já doporučuji,nedá se to vůbec slovy vyslovit, co to vše přináší a vlastně bych se jen opakoval,protože o tom píši ve všech svých příspěvcích na těchto stránkách!!!!Máme nový rok 2013 a já nadále budu pokračovat v abstinenci a občas se zde ozvu a všem co již abstinují,nebo se chystají a nedokáží se rozhodnout přeji ať vydrží a ti druzí " ať do toho jdou a neváhají" jde to a co to přináší se slovy opravdu nedá popsat! Mějte se abstinenčně a věřte, že nejsem a ani nechci být ten napravený a náležitě chytrý,ba naopak,dokážu se vžívat do pocitů pijáků a vím o čem mluvím a lidi kolem svým štěstím nehodlám otravovat a ani tak nečiním a sám ze sebe mám stále strach,abych "neujel"kvůli nějaké hlouposti a byl tam,kde určitě už být nechci! Držím palce nám všem a těším se zase na setkání s vámi zde na tomto místě. Ríša
Risa

Když ona ta abstinence snad ani nejde popsat.Je to bezva věc, člověk najde důstojnost, sílu, chuť žít.......jen neusínat na vavřínech.
Liba

Diky Riso za pozitivni slova, at se dari a abstinence je krasna vec, je to proces ale zatracene proveri vnitrni zivot a udela inventuru, ktera se tak dlouho oddalovala. Vydrzet!
Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

Stránka: 1...7891011121314
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter