Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Alkoholismus nebo jenom paranoia?
#3153
Alkoholismus nebo jenom paranoia? Před 13 rok, 1 měsíc  
Ahoj, zdravím vás všechny, co jste tady. Dneska jsem si dal tu práci a začal jsem hodně hledat o alkoholismu, protože si nejsem až tak jistý, co to vlastně dělám.

Je mi 22 let a jsem student, piju od 14 let, v tomto věku mě poprvé přivezli policajti domů, protože jsme pili víno s kámošema venku. Ale poslední dobou se mi zdá, že piju extrémně hodně.

Na rovinu, je to anonymně, zjistil jsem, že jsem gay a nedokážu se s tím smířit a piju a piju. Mám alkohol rád, nemám se rád za střízliva, jsem nikdo, nejsem zajímavý, ale když se napiju, dokážu komunikovat s lidma, který ani neznám, prostě jsem někdo jiný, koho mají lidi rádi, protože dokáže udělat srandu, kterou za střízliva prostě neumím.

Pořád si říkám, že ve 22 letech přece nemůžu být alkoholik, že je na to třeba delší historie člověka. Ale na druhou stranu začínám sledovat ty moje stavy, že jsem nesvůj, když dlouho nepiju, klepou se mi ruce a těším se na to, až budu zase mimo.

Myslíte si, že je to možné? Nebo že jenom přeháním a maluju čerta na zeď?
Martin

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#3156
Re: Alkoholismus nebo jenom paranoia? Před 13 rok, 1 měsíc  
Marťo, jsi gay, no a?Co jako?Jsi člověk, a Tvá orientace je jen jiná než u mě, třeba.Co je na tom?A určitě se tím netrap. horší je ten chlast, na to vem jed, že alkoholikem můžeš být i ve svém mládí, znám pár 20 letých alkoholiků!Bohužel.Nevadí, dostaneš se z toho, jen začni myslet a zachraň se!Neboj!Zvládneš to!!!!!!!!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#3164
Re: Alkoholismus nebo jenom paranoia? Před 13 rok, 1 měsíc  
Martine, možné to je, u dospělého celková adaptace organismu na alkohol při častém abúzu může trvat 6 let a u dětí, mládeže se tato doba zkracuje, protože se organismus stále vyvíjí. Zkus si dát dostatečně dlouhou dobu pro abstinování ( třeba 3 měsíce), pozoruj co se vše bude dít a také vyhledej pro sebe místo, kde si o tom budeš moci promluvit konkrétně pro sebe a svou dlouholetou konzumaci.
Pokud bys pokračoval dál i přes tento varovný signál, který si teď zaznamenal,podle odborníků by následovaly další vývojová stádia tohoto problému a když si pročteš fórum, tak se dozvíš, jak přetěžce se z toho člověk dostává.Přeju ti abys za ruční brzdu zatáhl už teď
Dej si šanci umět se radovat ze života i za střizliva, zasloužíš si to.
Květa
Platinum Boarder
Příspěvky: 344
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24
Poslední úprava: 16/02/2011 12:31 Provedl: Květa.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#3166
Re: Alkoholismus nebo jenom paranoia? Před 13 rok, 1 měsíc  
Radovat se za střízliva ze života je podstatné a že jste gey,no a co, s tím se naučíte žít a poznáte krásu žití i po téhle stránce.v léčebně jsme měli lesbičku,krásná a moc příjemná ženská měla přítelkyni,která ji psychicky ubližovala.Dnes má jinou věnuje se terapii alkoholiků/ček/moc si jí vážím.Myslím si že dnes už jsou priority jinde.martine,vzchopte se poradte se z někým a uvidíte,jde to i bez pití a líp.
ivlik

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7952
Re: Alkoholismus nebo jenom paranoia? Před 12 rok, 1 měsíc  
Martine-přesně jsi vystihl svůj ústřední problém-NEMÁM SE RÁD!Nepřijal jsi sám sebe.Možná i z tohoto problému vychází tvá sexuální orientace.Možná ses nikdy nepřijal už jako chlapec v dětství.Pochopitelně tvé pití z tohoto tvého vztahu k sobě může být další následek.Co tak vyhledat pomoc psychologů.Píšu úmyslně v množném čísle,už z toho důvodu,že je třebas hledat odborníka,kterému můžeš důvěřovat a padnete si do oka.Navíc toto určitě nebude otázka jednoho jediného sezení.Přeju hodně trpělivosti v hledání sebe sama.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7957
Re: Alkoholismus nebo jenom paranoia? Před 12 rok, 1 měsíc  
No tak je načase si říct, že jsi závislý. Nejsem sice gay, ale pití jsem využívala taky tak. Všichni byli milý, hodný, láskou bych je sežrala. Ovšem ráno tě každý pošle do háje a já to dělala taky tak. Zůstaneš pak vždyckys sám na tu svojí kocovinu. Je to jen falešná sebejistota. Dopracovala jsem se k depresím.

A když piješ tak seš míň gay?? To nejsi, tak proč kvůli tomu pít. Dej tomu čas a nic nehroť, vždyť i gayové žijou v poho.
Kateřina
Senior Boarder
Příspěvky: 66
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter