Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12
Dolů
Téma: Nepiju
Re: Nepiju Před 10 rok, 11 měsíce  
Ja zijem v Taliansku a tam ked poviem ze nepijem, len prikyvnu, vezmu na vedomie a absolutne neriesia. U nas na Slovensku som si teraz niekolkokrat vypocula, ze ci som chora ako reakciu na moju abstinenciu. Ale z tych dotycnych to vyslo tak spontanne, ze sa na nich ani nedalo nahnevat. U nas to tak proste beru, kto nepije ten je chory a ze by to mohlo byt aj naopak, tak to nikomu ani na um nezide
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak je to i v Čechách, bohužel.
Liba

kdo nepije s náma, pije proti nám
petrch

Re: Nepiju Před 10 rok, 10 měsíce  
Ahoj ,nepiju uz rok.A ver ze je normalni, ze nepijes.nenormalni je pit! Me je uz 37let a dnes lituju kazdeho dne kdy jsem pil.Jako mlady jsem travil alkoholem s kamosema a kamaradkami kazdy vykend v hospode nebo na zabave.Mam dceru a pokud bych ji byt jen jednou uvidel pit takprerazim .Nepij nadale a bud sva jako doted.Mas moje uznani a obdiv tve odvaze, protoze i ja vim, ze lide povazuji nas co nepijem za divne.i
josef

Každý žije svůj život, víme,jak jsme se ničili, ostatní se smáli, když nám bylo nejhůř, najednou zmizeli, nebo se smáli dál.Začátky mé abstinence byly těžké sami o sobě, a lidé ještě měli starosti-piju tajně, fetuju,jím prášky,špehovali, vyptávali se,najednou se neměli čemu smát. Nyní se směju já, protože je mně fajn, a opět svou dobrou náladou vytáčím ostatní,kašlu na ně.
Liba

Když příjde chvíle setkání s někým, kdo nechápe, že nepijete a ptá se proč, je to jeho problém.Není potřeba se obhajovat, vysvětlovat. Stačí se jen usmát a říct,takhle je mi líp a jsem rád/a ,že VÁM chutná, ale já se umím bavit a žít i bez něj.Příjde hodně situací,KDY ZÁLEŽÍ NA VAŠÍ SÍLE MÍT SE RÁD NATOLIK, ŽE VYDRŽÍTE I TA NEJVĚTŠÍ POKUŠENÍ, ale na světě je vždy někdo, kdo Vás bude milovat "ČISTÉHO" a právě takového, jaký jste nyní.Proč ŘEŠÍTE JINÉ,CO SI O VÁS OSTATNÍ MYSLÍ,proč se raději nezaměříte na svůj ŽIVOT a co od něj můžete získat?Přestal jste pít, protože jste CHTĚL,NĚCO VÁS ZASTAVILO ZKUSIT ŽÍT JINAK,NAJÍT SÁM SEBE,HLEDAT TO NĚCO,CO STOJÍ ZA TO a ne proto, abyste se do konce života obhajoval, proč NEPIJETE.LIDEM JE TO FUK, JEN SE PTAJÍ, ALE AŽ ZASE NĚJAKÝ CHYTROLÍN NAJDE A PŘEMLUVÍ VÁS, TAK MU PAK BUDE I FUK, ŽE VY SPADNETE NA DNO.Zkuste se na svou situaci podívat jinak-je to úžasné ráno vstát a být pyšný sám na sebe...poděkovat sám sobě...najít něco, pro co stojí za to žít.....radovat se z maličkostí....příjmout situaci,že jste pil a také situaci,že už je to jinak a je to fajn....
MÍT SE RÁD A NETRESTAT SE ZA TO,ŽE JSTE PIL.BYLO NĚCO, CO JSTE JINAK NEŽ PITÍM NEUMĚL A UTÍKAL SÁM OD SEBE.
Lidé se rádi starají o druhé, ale Ti, co se vás vždy budou ptát, proč nepijete jsou jen vašimi zkouškami.VY MÁTE ALE NA VÝBĚR-POSLOUCHAT DRUHÉ A NEŽÍT SVŮJ ŽIVOT NEBO TO LEPŠÍ-POSLOUCHAT SEBE, SVÉ POCITY A ŽÍT KONEČNĚ SVŮJ ŽIVOT,a to stojí za to.
z

Citim súzvuk a zdieľam ho so všetkými: je to krása - slobodne si *žiť svoj triezvy život! *
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Stránka: 12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter