....čéče mám pocit, že já o voze a ty o koze....
Kamarádi nechtěli abych pila, protože to jsou KAMARÁDI! Nejsou to žádný prasata, kterým jde jenom o jedno... Nechtěli, abych pila, protože mě to dostávalo celý naprosto do sraček..
Samozřejmě jsme se nejdřív pitím bavili.. DŘÍV..!
Předtím jsem šla do školy - myslela na chlast.. Byla ve škole - myslela na chlast.. Skončila škola - šla jsem se opít.. Spánek, ranní probuzení a znova myšlenka na to, kdy se budu moct znovu opít.. Tohle byl celej kolotoč.. Pak jsem máslila školu, abych šla pít.. Občas jsem šla nakalená do školy, někdy s monstrózní kocovinou.. Můj život byl totálně o hovnu (o chlastu)..! Nedělala jsem nic jinýho kromě chlastu. Myslíš že tohle je život??
Teď... je to naprosto jiný. Můžeme se s kamarádama sejít a normálně pokecat. Bez chlastu, hulení... Teď jsem schopná někomu pomoct, když mě požádá - ne jako dřív, kdy jsem nebyla schopná skoro ničeho.. Můžu jít jenom tak ven a nemusím se bát, že potkám někoho, kdo pozná, že jsem na sračku.. Můžu dělat co budu chtít. Můžu fotit. Můžu se bavit. Můžu si užívat život. Konečně můžu dělat co budu chtít a... to je fakt super pocit!!

Už mě něomezuje ten pitomej chlast. Nechci už pít, proto nepiju... Protože NECHCI..!!!!!!
...Chlast mi byl příjemnej asi tak ve 14,15.. pak to šlo do kopru.. v 16 jsem tím začala řešit nějaký problémy.. a vadilo mi to něco před 18, když jsem prostě nemohla dělat co jsem chtěla.. Nemohla jsem nic. Chlast mě svazoval. Psychika v totálním pekle........ Všechno v totálním pekle..
Chápeš, že se ti snažím říct, že chlast a hulení ti život nezkrášlí? Že ti to ten život jenom podělá?
...................... Je ti asi 15, nechápu, proč chceš tím stylem co píšeš strávit zbytek života.........................