Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Máte zkušenosti s podporou
Máte zkušenosti s podporou Před 2 dnů, 14 hodin  
Stalo se vám někdy, že jste potřebovali něco vyřešit s podporou a nikdo vám neodpovídal? Já se tohohle vždycky bojím, když jde o peníze. Hledám web, kde podpora fakt funguje a mluví třeba i česky. Jaké jsou vaše zkušenosti s komunikací u velkých sázkovek? Odpovídají rychle na chat, nebo se musí psát maily a čekat několik dní na odpověď?
Zatasyka
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Máte zkušenosti s podporou Před 2 dnů, 14 hodin  
Zatasyka napsal:
Stalo se vám někdy, že jste potřebovali něco vyřešit s podporou a nikdo vám neodpovídal? Já se tohohle vždycky bojím, když jde o peníze. Hledám web, kde podpora fakt funguje a mluví třeba i česky. Jaké jsou vaše zkušenosti s komunikací u velkých sázkovek? Odpovídají rychle na chat, nebo se musí psát maily a čekat několik dní na odpověď?

Podpora je hrozně důležitá a na cz.mostbet21.com mě fakt překvapili. Mají online chat přímo na webu a moje zkušenost je taková, že odpovídají skoro hned. Párkrát jsem se ptal na bonusy a vždycky mi to borec na druhé straně vysvětlil během pár minut. Mají i e-mail, ale ten chat je prostě nejrychlejší. Je vidět, že se snaží ty problémy řešit v reálném čase a neposílají jen automatické odpovědi. Celkově na mě ten přístup působí dost lidsky a profesionálně, což se dneska u všech firem nevidí. Takže se neboj, v tomhle ohledu jsou spolehliví a nenechají tě s žádným problémem ve štychu.
Ondobe
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter