Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Budoucí alkoholička
#1230
Budoucí alkoholička Před 13 rok, 8 měsíce  
Potřebovala bych poradit..Začínám pít každý den, mám pocit, že se mi to vymyká..Vypadá to, že jestli s tím něco neudělám budu alkolička (nebo už sem?, nevím..)a to se mi nechce..Starám se sama o 2 děti, mám náročnou práci. Zvykla jsem si, že když přijdu domů, naleju si sklenku vína, někdy si dám pivo, tvrdý alkohol moc nepiju.Nedám si moc, ale dám si každý den..Když jdu do restaurace, nedokážu si nedat nějaký alkohol..Pak se docela zřídím a druhý den je mi špatně a celý den je pryč..Nepiju toho moc, ale nějak tuším, že to je asi začátek..Poraďte mi, prosím, jak se mám od toho oprostit? Jsem poměrně známá osobnost v našem městě a nechci chodit někam tady do poradny. Je možné se prostřednictvím Vašich rad tady nějak vzpamatovat..? Moc Vám děkuji:-)
Kateřina

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1237
Re: Budoucí alkoholička Před 13 rok, 8 měsíce  
Tak zajeď na AA třeba do Prahy, kde budeš v naprosté anonymitě, tam Tě nikdo nezná, scházejí se každý den.Porozumíš všemu, z čeho jsi nyní paf.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter