Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: strach
Re: strach Před 12 rok, 11 měsíce  
nestraš já tam jdu dobrovolně to bych asi hodně ujel
petr1969
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

já nestrašim,pouze zkušenost.. a pokud po léčbě třeba recneš, snaž se dál, jde to
Přeju hodně štěstí
Petr

A taky je tu hodně příběhů, kdy se po prvním léčení daří abstinence.11
Aneta

Petře, samozřejmě, že lidí recidivují. Pokud procházíš tyto stránky je toho plno, ale také je tu spousta těch, kterým se abstinence daří, alkohol nechávají vedle sebe v naprostém poklidu a užívají si život ve střízlivosti, pohodě a bez výčitek k okolí a především vůči sobě. Hodně záleží na tom, co od léčby očekáváš, proč přestáváš pít. Mně trvalo skoro tři roky, než se mi něco v hlavě "přehodilo". Nechtěla jsem do léčebny, zkoušela jsem to sama, byl to začarovaný kruh, měsíc dva klid a potom tah. Teď chodím mezi alkoholiky, člověk má potřebu si o své nemoci povídat. V léčebně budeš mít tu výhodu, že se jednak o nemoci hodně dovíš a budou Tě rozebírat odborníci, takže se člověk hodně pročistí, utřídí myšlenky a uvědomí si, že každá kapka alkoholu je velký hazard. Já jsem tímto neprošla, o to pilněji teď chodím na psychoterapie a skupinová sezení, protože to (sdílení) mi pomáhá, zrovna tak, jako tyto stránky. Po opuštění léčebny je hodně důležité si vyhledat podporu a pomoc pro chvíle nepohody, které mohou nastat. Domnívám se, že je naprosto zbytečné se léčebny obávat, je v Tobě přesvědčení žít kvalitní život a to je to nejdůležitější. Důležité je chtít být zdravý. A holt, diabetik nemůže cukr, my nemůžeme alkohol. Nenech se ničím ani nikým zastrašit. Držím palce, hodně štěstí.
Lanička
Senior Boarder
graphgraph

Re: strach Před 12 rok, 10 měsíce  
hojky tak již 14 dní válčím je to drift ale dá se to:-)
petr1969
Fresh Boarder
graphgraph

Gratuluji, každý den bez toho hnusu je výhra, já vydržím 10 dní pak se napiju a skončim po 2 3 dnech úplně v háji..Moc mě to mrzí kvůli přítelkyni a rodině
Petr

právě to už nechcu dneska mám první celodenku:-)je to doma super,a co Ty petře plánuješ si to lousknout znova?(léčbu)
petr1969
Fresh Boarder
graphgraph

jo a představ si v práci mám plnou podporu to jsem také rád
petr1969
Fresh Boarder
graphgraph

Já hlupák před měsícem přestal schválně brát antabus a docházet na ambulantní léčbu s tím, že si v pátek zajdu na pivka a pak už nebudu..opravdu to nejde, prostě to myšlení se po první sklenici totálně změní..v týdnu jdu k psychyatričce, snad mě přijmou a dají ještě antabus
Petr

Držím ti palce, opravdu..drž prosím i mě.
Život nebo smrt.Ted jsem byl s přítelkyní na hřbitově, nechtěl bych tam skončit, je mi 32 let
Petr

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter