Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Jak donutit překonat absták? Akutní
#16487
Jak donutit překonat absták? Akutní Před 10 rok, 4 měsíce  
Ahoj, moje matka je alkoholicka jiz je mi 25 a cca od 13 do 17 aktivne pila pote 2x lecebna a cca 6let byl klid ( 2x se napila pohlidali jsme ji a spolecně přečkali abstak a byl klidek) mezi tím se ji narodily dve zdraví super decka. Problem a velky nastal ted pred vanoci je to tyden a pul co ustavicne jen pije-spí..... utiká z domu a lide ji nachazí všude mozně 3x sanitou v nemocnici (hazela si i prasky), vzdy pod 1 promile propustena. Dnes ji po dni kdovikde pritahli na mol domu, az se vyspí zkusime ji znovu hlidat, ale je to temer nemožné a extremě vysilujíci pro vsechny, nehlede na obavy aby nebyla agresivni a oboustrane se neco nestalo. Co ma normalni clovek udelat, jak ji nechat preckat ty 3dny abstaku??? Doktori zadnou radu nedali, porad jen až bude strizliva přijdte, ale to je zacarovany kruh ze kterého není úniku nehledě na to, že 2.1. se jde do prace. Nemate nekdo radu co mužem delat? Jsme už zoufalí i kdyz zkušeností s tímto problemem mame dost.
Ondřej
Fresh Boarder
Příspěvky: 1
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#16494
Re: Jak donutit překonat absták? Akutní Před 10 rok, 4 měsíce  
Požádat obvodního lékaře, aby jí nechal odvézt na psychiatrii.Uvést, že je nebezpečná sama sobě.Jinak nemůžete dělat nic, bohužel.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#16563
Re: Jak donutit překonat absták? Akutní Před 10 rok, 3 měsíce  
Když šest let nepila a teďka znovu začala tak ji k tomu něco muselo vést,ne? Já bych poradila jediné. Zavřít v ložnici, nechat vystřízlivět, pohlídat pitný režim, nacpat ji B-komplexem a magnesiem proti křečím, a kdyby to bylo hodně zlé tak zajít k psvchistrovi. Z vašeho povídání jsem usoudila že hospitalizace není možná, proto ten psychiatr.Měl by ji napsat něco na zmírnění abťáku, ale v první řadě musí ona sama chtít.
Vladisek25

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter